PROTOKOL’DEN BAYRAM KUTLAMA MESAJLARI « Karabük Bölge Haber

PROTOKOL’DEN BAYRAM KUTLAMA MESAJLARI

Bu haber 03 Haziran 2019 - 22:50 'de eklendi ve 2.000 kez görüntülendi.

Karabük Valisi Fuat Gürel başta olmak üzere,Karabük protokol üyeleri yayınladıkları mesajlarla Karabük halkının Ramazan bayramlarını kutladılar.

VALİ FUAT GÜREL’İN BAYRAM KUTLAMA MESAJI

İçinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesini barındıran, rahmet, mağfiret, bolluk, bereket, birlik ve beraberliğin, paylaşmak ve kardeşlik duygularının doyasıya yaşandığı bir Ramazan-ı Şerif’i daha geride bırakarak Ramazan Bayramına ulaşmanın sevinci ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

Bayramlar, çocukların sevindirildiği, büyüklerin hürmet ve saygıyla ziyaret edildiği, ellerinin öpüldüğü, kardeşliğin pekiştirildiği, kimsenin yalnız bırakılmadığı sosyal dayanışmanın tam manasıyla hayat bulduğu müstesna günlerdir.

Bayramlar sevdiklerimize kavuşmanın heyecanı içinde yolları aşmanın, millet olma duygusu içinde bayrak, vatan ve bağımsızlığımızın kadrini, kıymetini anlamanın en güzel tezahürüdür.

Bayramlar, öncelikle çocuklarımızın ellerinden tutup bize kıymet verenlerin, bizim için, vatan için, bayrak ve mukaddesat için, çocukları ve geleceği için canını feda etmiş, bizlere bayramlar bırakmak için şehitlik mertebesine erişmiş vatan evlatlarının makamına elimizde güller, dilimizde Fatiha’larla gideceğimiz günlerdir. Ramazan Bayramının bu manada bayram olmasını temenni ediyorum. Sevdiklerine kavuşmak üzere yola çıkacak hemşehrilerimden dikkatli olmalarını, kendilerini ve sevdiklerini tehlikeye atmamalarını bilhassa rica ediyor, hayırlı yolculuklar diliyorum, sevdiklerine Karabük’ten selamlar gönderiyorum.

Eş, dost, akraba ve sevdikleriniz ile hep beraber daha nice Ramazan’lara kavuşmak dileğiyle, şehitlerimizi rahmet ve minnetle yadederken şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve tüm Karabüklü hemşehhrilerimin Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyor, şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa mutluluk, huzur, sağlık, esenlik ve güzellikler getirmesini temennisiyle sizleri sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum,

BAŞKAN VERGİLİ’DEN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif’i büyük bir birliktelikle tamamlamanın ve sevgiyle, muhabbetle kucaklaşacağımız Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz diyen Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Ramazan Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Verili mesajında; “Bu güzel günleri Karabük halkı için unutulmaz kılmak adına, Ramazan Ayı boyunca mahallelerimizde çeşitli etkinlikler düzenledik. Karabük’te Ramazan Ayı Etkinlikleri ile vatandaşlarımıza eski Ramazan gecelerini yaşatmayı amaçladık. Bunu da çok şükür başardığımızı düşünüyorum. 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif’i büyük bir birliktelikle tamamlamanın ve sevgiyle, muhabbetle kucaklaşacağımız Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şimdi bir Ramazan Bayramı’na daha çok şükür kavuştuk. Bayramlar çok özel günlerdir. Bayramın coşkusunu, mutluluğunu tüm aile bireyleriyle, komşularımızla, hemşerilerimizle paylaşarak, daha da anlamlı hale getirmeliyiz.

Bayramlar toplumsal birliği sağlayan, değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği günlerdir. Bu anlamlı ve özel günlerde, akraba ve komşularımızın yanı sıra kimsesizlerimizi de ziyaret ederek, Ramazan Bayramını ruhuna uygun yaşamalıyız.

Saygıdeğer hemşerilerimle birlikte bir bayramı daha kutlayacak olmanın mutluluğu ve heyecanını yaşarken, Ramazan Bayramı’nın insanlığa, İslam âlemine, ülkemize sağlık ve huzur getirmesini diliyor, tüm hemşerilerimin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

BAŞKAN KÖSE’DEN BAYRAM KUTLAMA MESAJI

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Ramazan Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Mesajında, hoşgörü vurgusu yapan Başkan Köse, dostlukların güçleneceği bir bayram diledi.

Bayramda tüm kırgınlıkların unutulmasını temenni eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse mesajında;  “Sevgi, saygı, kardeşlik ve hoşgörünün birleştirici gücü olan bayramlar milletimizin en güzel günleridir. Yaşadığımız bu zorlu süreçte birlik ve beraberlik içinde hareket etmeli barış, kardeşlik duygularını daha da güçlendirerek bu bağları korumalı bayramları birbirimizi kucaklamak için fırsat olarak görmeliyiz. Bayramlar kırgınlıkların unutulduğu, dostlukların güçlendiği, mutlulukların paylaşıldığı en özel günlerdir. Tüm bu duygu, düşünceler ile Türkiye’nin mutlu, huzurlu ve barış içinde bir bayram geçirmesini diliyor, yaşayacağımız bu bayram coşkusunun aydınlık günlerimizin müjdecisi olmasını canı gönülden temenni ediyorum” dedi. 

BAŞKAN ÇAYLI,”BARIŞ, HUZUR ve SEVGİ DOLU BİR BAYRAM DİLİYORUM “

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir tebrik mesajı yayımladı. Çaylı, mesajında barış, huzur ve sevgi dolu bir bayram dileğinde bulundu.

Çaylı’nın mesajı şöyle:
“Sevgili Dostlarım, Kıymetli hemşehrilerim, 
Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif’in sonuna gelerek; şükürler olsun, millet olarak sevgiyle, muhabbetle kucaklaşacağımız bir bayrama daha kavuştuk.
Dini bayramlar; cömertliğin, rahmetin, bereketin bolluk içinde yaşandığı, milletin her zamankinden daha çok kenetlendiği, birbirine daha sıkı sarıldığı, samimiyetle kucaklaştığı özel günlerdir.
Ramazan ayı zarfında millet olarak büyük bir dayanışma, yardımlaşma örneği sergiledik. Mahallemizde, sokağımızda, şehrimizde yardıma muhtaç olanların elinden tuttuk; ekmeğimizi, suyumuzu komşularımızla, ihtiyaç sahipleriyle paylaştık; hamdolsun bir Ramazan’ı daha hakkıyla idrak etmemizin ardından bayram sevincine ulaştık.
Ramazan ayında başta oruç olmak üzere yapılan tüm ibadetlerin, tüm hayırların, iyiliklerin, verilen sadaka ve zekâtların kabul olunmasını Cenap-ı Hak’tan niyaz ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle başta Yenice’mizin saygıdeğer insanları olmak üzere tüm İslam Âleminin Ramazan Bayramını kutluyor, saygı, sevgi, muhabbet ve selamlarımı sunuyorum “ dedi.

BAŞKAN MESCİER’DEN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier, bir mesaj yayınlayarak Ramazan Bayramını kutladı. Başkan Mescier mesajında şu ifadelere yer verdi:

Bayramlar; dargınların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, millet olma şuurunun şekillendiği, milli birlik ve beraberlik hislerinin kuvvetlendiği müstesna günlerdir.

Bu kutsal günleri fırsat bilerek, bizleri bir arada tutan milli ve manevi değerleri yaşatmak, birlik ve beraberliğimizi korumak kardeşlik duygularımızı geliştirmek için daha çok çaba göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın tüm insanlığa, ülkemize ve ilimize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler, sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle bayramınızı en içten duygularla kutlarım.

REKTÖR POLAT’TAN “RAMAZAN BAYRAMI” MESAJI

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, “Ramazan Bayramı” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Prof. Dr. Refik Polat mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Rahmet, bereket ve arınma mevsimi Ramazan ayını huzur içerisinde tamamlayarak, bizleri kaynaştıran ve kardeşliğimizi pekiştiren Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar, yüreğimizin kapılarını kardeşlerimize açma, ekmeğimizi bölüşme, huzurumuzu paylaşma zamanlarıdır. Bu günlerin bize getirdiği huzur ortamının değerini iyi anlamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum.”

AK PARTİ İL BAŞKANI ALTINÖZ’DEN BAYRAM KUTLAMA MESAJI

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, Ramazan Bayramı dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınlayarak, Bayramların birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini belirtti.

Başkan Altınöz, bayramların huzur ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı en önemli günler olduğunu söyledi. Ramazan ayının ardından gelen bayramın barışın habercisi olmasını dileyen Başkan Altınöz, bayramların birlikteliğin yanı sıra dargınların barıştığı önemli günlerden birisi olduğunu vurguladı.

Başkan Altınöz mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Her türlü dayanışma ve yüce duygunun tezahür ettiği, barış, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, dargınların barıştığı, kucaklaşmanın yaşandığı bir Ramazan Bayramı’na daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gönüllerimiz bir yandan bayram coşkusuyla dolarken, diğer yandan dünya üzerinde bayrama buruk gönüllerle giren insanların hüzün ve acılarını da aynı şekilde yüreklerimizde taşıyoruz. Dini bayramlarımız, kimsesizleri ve hastaları ziyaret ederek onları sevindirip, çok yoğun insani duygular yaşamamıza vesile olur. Bayramlar, milli ve dini duyguların inançların, geleneklerin uygulanarak gelecek kuşaklara aktarıldığı, millet olma şuurunun şekillendiği ve kuvvetlendiği günlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan bayramının ilimize, ülkemize, alemi İslam’a hayırlar getirmesini diliyorum.”

CHP İL BAŞKANI ÇAKIR’DAN BAYRAM KUTLAMA MESAJI:

Cumhuriyet Halk Partisi İl başkanı Abdullah Çakır Ramazan bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Çakır yayınladığı mesajında,”bugün dini bayramlarımızdan ilki olan Ramazan bayramını kutlamanın coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz.Bayramın tüm islam alemine,Karabük ve yöre halkına sağlık,mutluluk,huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum”dedi.

İYİ PARTİ İL BAŞKANI MEHMET AKSOY’DAN BAYRAM KUTLAMA MESAJI;

Mübarek Ramazan ayını geride bırakarak yeni bir Ramazan Bayramına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Ramazan Bayramı kültürümüzde önemli bir yere sahip olan kardeşlikleri ve dostlukları pekiştiren,ibadeti, inancı, tarihi ve kültürü, vatan, aile, akraba özlemi çekenleri bir sevinç atmosferi içinde birleştiren en önemli günlerimizdendir.

Sevinçte, tasada tek vücut olabilen, kardeşçe ve hoşgörüyle yaşayabilen bir toplumumuzun huzur içerisinde geçirdiğimiz Ramazan ayından sonra bayramını da aynı şekilde huzur içerisinde geçirmeliyiz. Ramazan ayında, oruç başta olmak üzere, yapılan tüm ibadetlerin, tüm hayırların, iyiliklerin, verilen sadaka ve zekatların kabul olunmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum

Bu mübarek günde dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak, birbirimizi kucaklamalıyız. Sevinmek kadar sevindirmenin de büyük önem taşıdığı bu özel günlerde, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği olarak, şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin kıymetli ailelerini, ihtiyaç sahipleri, kimsesiz, hasta ve yaşlıları ziyaret etmek, onları sevindirmek hepimizin görevidir.

İl Başkanlığımızın bayramlaşma merasimi Bayramın 2. Günü Saat 14:00 da İl Başkanlığı binamızda gerçekleşecek olup tüm üyelerimizi ve vatandaşlarımızı bayramlaşma merasimine davet ediyorum. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutluyorum.

İYİ PARTİ SAFRANBOLU İLÇE BAŞKANI BİLAL ASLAN’DAN BAYRAM KUTLAMA MESAJI;

İçerisinde maddi ve manevi manevi güzellikleri barındıran Ramazan ayını ugurlarken,Dini bayramların ilkine kavuşmuş olmanın mutluluğu ve sevincini yaşamaktayız.Bizler için anlamı çok büyük olan bayramlarda büyüklerimizle,Gençlerimizle,Çocuklarımızla ayrı bir heyecan yaşıyoruz.Sevginin ve hoşgörünün simgesi olan bayram günlerinde milletçe ayrıldıkları,Kırgınlıkları,Dargınlıkları aşarak,Birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi gerekmektedir.Umutların yeşerdiği,İyilik ve güzelliklerin filizlendiği Bayramlar el ele vermenin,Ortak değerlerimizi güçlendirmenin vesilesidir.Cumhuriyetimizin temel değerlerine yürekten bağlı milletimizin ve tüm hemşerilerimizin sağlık ve huzur içerisinde geçirecekleri nice bayramlara ermelerini temenni ederim.Bu vesileyle tüm hemşerilerimin mübarek ramazan bayramını tebrik ederim.

KARABÜK GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI METİN KAYA’DAN BAYRAM MESAJI

Karabük Gazeteciler Cemiyeti başkanı Metin Kaya, yayınladığı bayram mesajında yöre halkı ile birlikte tüm meslektaşlarının mübarek Ramazan bayramlarını kutladı.

Başkan Kaya mesajında,”Ramazan Bayramını kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin tüm insanlığa,yöre halkımıza ve tüm basın mensubu dostlarıma  barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum”dedi.

MERKEZ MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANI ÖZEN’DEN BAYRAM KUTLAMA MESAJI

Karabük Merkez mahalle muhtarlar derneği başkanı ve aynı zamanda Bayır mahalle muhtarı Mehmet Özen Ramazan bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Özen yayınladığı kutlama mesajında,”Karabük Merkez mahalle muhtarlarımız, Bayır mahalle sakinlerimiz, Karabük halkı ve bütün islam aleminin mübarek Ramazan bayramlarını en içten dileklerimle kutlar,bu güzel bayramlarımızın milletimize,memleketimize,sağlık, mutluluk ve barış getirmesini temenni ederim”dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

ÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası

Ülkemizin en büyük evcil hayvan mağazası olan tcremix.org sitemizde kedi veya köpek besleyenler için hayatlarını kolaylaştıracak çok sayıda ürün bulunuyor. Bunların en başında mamalar geliyor eğer köpek besliyorsanız köpek maması başta olmak üzere yavru köpek maması, yaşlı köpek maması, light köpek maması, tahılsız köpek maması, konserve köpek yaş mama ürünlerini bulabileceğiniz gibi köpek sağlık ürünleri, köpek ödülleri, köpek bakım ürünleri, köpek aksesuarları, köpek mama su kapları, köpek oyuncakları, köpek eğitim ürünleri, köpek tasmaları gibi işlerinizi kolaylaştıracak çok sayıda ürünü bulabilirsiniz. Kedi besleyen arkadaşlar başta kedi maması ana kategorimiz olmak üzere konserve kedi yaş maması, yavru kedi konserve maması, yavru kedi maması, kısırlaştırılmış kedi maması, yaşlı kedi maması, yetişkin kedi maması, light diyet kedi maması kategorilerimizi ziyaret ederek kedinizin temel beslenme ihtiyaçlarını karşılayabilirisiniz. Diğer yandan ihtiyaç duyabileceğiniz diğer ürünleri kedi ödülleri, kedi tuvaletleri, kedi oyuncakları, kedi vitaminleri, kedi kumu, kedi aksesuarları, kedi bakım ürünleri, kedi mama su kapları ana kategorilerimizden bulabilirsiniz. Ayrıntılı armaa için alt kategorilerimize de göz atmanızda fayda var. Türkiye 'nin en büyük online pet shop mağazası tcremix.org sitemize hepiniz davetlisiniz.

Sancaktepe escortZeytinburnu escortAntalya escortAnkara escortAvrupa yakası escortDenizli escortKocaeli escortMerter escortNişantaşo escortLevent escortÇapa escortEtiler escortMecidiyeköy escortTaksim escortBeşiktaş escortBakırköy escortBahçeşehir escortEsenyurt escortAvcılar escortAvrupa yakası escort bayanBeykoz escortÜsküdar escortGöztepe escortErenköy escortSuadiye escortKurtköy escortTuzla escortBostancı escortÜmraniye escortPendik escortKadıköy escortKartal escortAtaşehir escortAnadolu yakası escortBodrum escortKonya escortMuğla escortMalatya escortGaziantep escortEskişehir escortAnkara escortİstanbul escortKayseri escortAdana escortŞirinevler escortHalkalı escortMarmaris escortFethiye escortSarıyer escortMaltepe escortFatih escortÇekmeköy escortBeylikdüzü escortBaşakşehir escortAtaköy escortAlanya escortSamsun escortMuğla escortİzmir escortDiyarbakır escortBursa escortAntalya escortİstanbul escortGöztepe escortGaziantep escortAdana escortAdana escortAnadolu yakası escortAnkara escortİstanbul escortAtaşehir escortAvcılar escortAvrupa yakası escortBağcılar escortBahçeşehir escortBahçeşehir escortBeşiktaş escortBeykoz escortBodrum escortBostancı escortBursa escortEskişehir escortGaziosmanpaşa escortKadıköy escortKartal escortKocaeli escortKonya escortKonya escortKonya escort bayanMalatya escortPendik escortŞirinevler escortTaksim escortÜmraniye escortAdana escortAntalya escortBursa escortİzmir escortBodrum escortEskişehir escortKonya escortİzmir escortBeylikdüzü escortKayseri escortİzmir escortPendik escortEskişehir escortİstanbul escortescortFatih escortAntalya escortescort bayanSamsun escortİstanbul escortBursa escortAntalya escort bayanAntalya bayan escortAntalya escortlarAdana escortBursa escortİzmir escortDiyarbakır escortMaltepe escortÇekmeköy escortBeylikdüzü escortŞirinevler escortAtaköy escortHalkalı escortİstanbul escortŞişli escortKayseri escortAntalya escortMersin escortMersin escortMersin escortŞişli escortMersin escortKayseri escort

Sancaktepe escortZeytinburnu escortAntalya escortAnkara escortAvrupa yakası escortDenizli escortKocaeli escortMerter escortNişantaşo escortLevent escortÇapa escortEtiler escortMecidiyeköy escortTaksim escortBeşiktaş escortBakırköy escortBahçeşehir escortEsenyurt escortAvcılar escortAvrupa yakası escort bayanBeykoz escortÜsküdar escortGöztepe escortErenköy escortSuadiye escortKurtköy escortTuzla escortBostancı escortÜmraniye escortPendik escortKadıköy escortKartal escortAtaşehir escortAnadolu yakası escortBodrum escortKonya escortMuğla escortMalatya escortGaziantep escortEskişehir escortAnkara escortİstanbul escortKayseri escortAdana escortŞirinevler escortHalkalı escortMarmaris escortFethiye escortSarıyer escortMaltepe escortFatih escortÇekmeköy escortBeylikdüzü escortBaşakşehir escortAtaköy escortAlanya escortSamsun escortMuğla escortİzmir escortDiyarbakır escortBursa escortAntalya escortİstanbul escortGöztepe escortGaziantep escortAdana escortAdana escortAnadolu yakası escortAnkara escortİstanbul escortAtaşehir escortAvcılar escortAvrupa yakası escortBağcılar escortBahçeşehir escortBahçeşehir escortBeşiktaş escortBeykoz escortBodrum escortBostancı escortBursa escortEskişehir escortGaziosmanpaşa escortKadıköy escortKartal escortKocaeli escortKonya escortKonya escortKonya escort bayanMalatya escortPendik escortŞirinevler escortTaksim escortÜmraniye escortAdana escortAntalya escortBursa escortİzmir escortBodrum escortEskişehir escortKonya escortİzmir escortBeylikdüzü escortKayseri escortİzmir escortPendik escortEskişehir escortİstanbul escortescortFatih escortAntalya escortescort bayanSamsun escortİstanbul escortBursa escortAntalya escort bayanAntalya bayan escortAntalya escortlarAdana escortBursa escortİzmir escortDiyarbakır escortMaltepe escortÇekmeköy escortBeylikdüzü escortŞirinevler escortAtaköy escortHalkalı escortİstanbul escortŞişli escortKayseri escortAntalya escortMersin escortMersin escortMersin escortŞişli escortMersin escortKayseri escort

Copyright
http://turbanliescortbayan.com/