Demir çelik organizasyonlarının başında yer alan Metal Expo Fuarının üçüncüsü 29 Eylül – 2 Ekim 2021 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi.
Karabük’ün önemli sanayi kuruluşları arasında olan KARDEMİR A.Ş., Aygünsan Demir Çelik ve Tic.Ltd.Şti. ve Işık Çelik San.ve Tic. A.Ş. firmalarının açmış oldukları standlar Karabük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier, Genel Sekreter Cem Biçen, Karabük Üniversitesi Teknokent Genel Müdürü Prof.Dr.Oğuz Fındık, TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Bilal Kılıç ve Kurul üyeleri tarafından ziyaret edildi. Fuar, Ar-Ge ve yatırım konuları hakkında istişarelerde bulunuldu.
İstanbul Ticaret Odası standında projeler ve fuarlar koordinatörlüğü uzmanlarıyla da bir araya gelen KTSO Genel Sekreterliği ekibi ve Karabük Üniversitesi TeknoKent Genel Müdürü, olası fuar işbirlikleri ve Karabük’ün katılması önerilen uluslararası fuarlar hakkında detaylı görüş alışverişinde bulundu.




