VALİ GÜREL VE İL PROTOKOLÜNDEN 15 TEMMUZ MESAJLARI « Karabük Bölge Haber

VALİ GÜREL VE İL PROTOKOLÜNDEN 15 TEMMUZ MESAJLARI

Bu haber 15 Temmuz 2019 - 8:32 'de eklendi ve 780 kez görüntülendi.

Karabük Valisi Fuat Gürel ve diğer il protokolü mensupları “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

Vali Fuat Gürel mesajında şu ifadeleri kullandı: “15 Temmuz 2016 günü Aziz Milletimizin bu toprakları vatan yapan, bizleri millet yapan değerler uğruna bir olduğunu, diri olduğunu tüm dünyaya haykırdığı; tarihinin hiçbir döneminde hıyanete teslim etmediği iradesini tanklara, uçaklara, ateş püsküren silahlara siper ettiği Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla ölüme meydan okuyan yiğitlerin meydanları harman yaptığı gündür. Tarihi boyunca esarete boyun eğmemiş Aziz Milletimiz, vatansever askeri ve polisi ile genciyle yaşlısıyla, çoluğuyla çocuğuyla bağrında yuvalanmış FETÖ mensubu üniformalı hain ve işbirlikçilerine unutamayacakları bir ders vererek hep bir ağızdan, “Ben ezelden beridir hür yaşadım hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim bendimi çiğner aşarım. Yırtarım dağları enginlere sığmam taşarım” diyerek var olduğundan ebediyete kadar İstiklal ruhunun damarlarındaki asil kan ile daim ve kaim olduğunu haykırmış ve o karanlık geceyi kardeşliğin, dostluğun demokrasi ve millet bilincinin aydınlığı ile parlak bir gündüze çevirmiş, vatan mevzubahis ise hiçbir engel tanımayacağını tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününü tebrik ediyor, canlarını feda eden Karabük’te hemşehrimiz Barış Efe ve Metin Arslan ile birlikte şanlı tarihimize isimlerini onurla, gururla yazdıran Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, onların aziz emanetlerine sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunarken, gazilerimize acil şifalar ve hayırlı ömürler temenni ediyorum.”

MİLLETVEKİLİ ÜNAL’DAN 15 TEMMUZ MESAJI

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 3. Yıldönümü nedeni ile bir mesaj yayınladı.

Ünal mesajında, “15 Temmuz gecesi milletimizin iradesine sahip çıktığı kutlu bir gecedir. Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine yüce milletimiz, darbe girişimini, sokakları ve meydanları doldurarak, yeri geldiğinde ölümü bile göze alarak başarısızlığa uğratmıştır. Kahramanlık genlerini bünyesinde daima muhafaza eden milletimiz, geceler boyunca tuttukları demokrasi nöbetleri ile vatan ve bayrak sevgilerini tüm dünyaya bir kez daha haykırmıştır.

Milletimizin huzuruna, birliğine, beraberliğine ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan bu alçakça girişimler hiçbir zaman amacına ulaşamamış ve ulaşamayacaktır. 15 Temmuz da milletimizin, istikbaline ve inançlarına ağır bir darbe vurmak isteyenlere karşı gövdesini siper eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum.

Milli iradeden yana olmuş, onu zedeleyecek her girişimin karşısında duran asker ve polislerimizin hepsine minnettarız. Allah bir daha bu millete 15 Temmuz’ları yaşatmasın.” ifadelerine yer verdi.

MİLLETVEKİLİ GÜNEŞ: “TÜRK MİLLETİ’Nİ ESARET ALTINA ALMAK İSTEDİLER”

AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile ilgili mesaj yayınladı. 

Milletvekili Güneş, “ Türk Milleti’ni esaret altına almak isteyenler, bu topraklardaki varlığımızı 1000 yıldır kabul edemeyenler, 15 Temmuz sonrasında yeni bir Anadolu hayal edenler, haince bir kalkışmayla aziz milletimize saldırıda bulunmuştur” dedi.

Güneş, mesajında, “Binlerce yıldır, vatanı ve mukaddesatı için her türlü fedakârlığı gösteren milletimiz, kutsal saydığımız Mehmetçiğimizin üniformalarının arkasına saklanan hainlere 15 Temmuz gecesi iman dolu göğsünü siper ederek karşı durmuş, kendisine sıkılan kurşuna, topa, tüfeğe bedenini siper ederek geçit vermemiştir. Tepeden tırnağa vatan sevgisiyle dolu olan necip milletimiz o gece Malazgirt Ruhuyla, Plevne Ruhuyla, Çanakkale Ruhuyla, Kut’ül Amare Ruhuyla, Kurtuluş Savaşı Ruhuyla, Fırat Kalkanı Ruhuyla, Gazi Osman Paşa gibi, Nene Hatun gibi, Şahin Bey gibi, Hasan Tahsin gibi, bu hainlerin ve onların destekçilerinin karşısına tereddüt etmeden çıkmış, geri adım atmadan bu hainlerin kalplerine ve onların destekçilerine korku salmış ve her türlü takdire şayan bir direniş göstermiştir. Türk Milletinin sahip olduğu bombalarla, Cumhurbaşkanımızı hedef alan, Türkiye Büyük Millet Meclisimizi, Emniyet Müdürlüğümüzü ve Özel Harekât Başkanlığımızı vuran, milletimizin üstüne şuursuzca kurşun yağdıranlar, aziz milletimizin direnişi karşısında tutunamamıştır. Milletimiz o karanlık geceyi hep birlikte aydınlık sabaha kavuşturmuştur. İnançlarımızı, değerlerimizi, birlik ve bütünlüğümüzü yok etmek isteyen bu alçaklar Türk adaleti karşısında en ağır şekilde hesap vermiştir ve de vermeye devam etmektedir. Türk Milleti olarak bize düşen görev dün olduğu gibi bundan sonra da bellidir. Tüm Şehitlerimizin aziz hatıralarına sahip çıkmak ve hiçbir surette gaflete düşmemektir. Malazgirt’ten, Kosava’dan, Viyana’dan, Plevne’den, Kafkas Cephesi’nden, Çanakkale’den, Kut’ül Amareden, Polatlı’dan, Sakarya’dan, Kıbrıs’tan, 15 Temmuz’dan ve Afrin’den bu tarafa milletimizin varlığı ve bekası için canını hiç düşünmeden feda eden Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, Gazilerimizi de minnetle anıyorum” dedi.

BAŞKAN VERGİLİ, “15 TEMMUZ ÖNEMLİ BİR DESTANDIR”

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 15 Temmuz Şehitlerimizi Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı. 

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili mesajında, “15 Temmuz gecesi, demokrasiyle cuntanın, bağımsızlıkla sömürü düzeninin, millet ile küresel teröristlerin göğüs göğüse çarpıştığı gecedir. O gece ülkesi için, vatanı için teröristlere karşı zafer kazanmamızı sağlayan tüm vatandaşlarımız dünyaya örnek olacak nitelikte büyük bir destan yazmıştır. Bu millet demokrasiyi 15 Temmuz’da bütün dünyaya göstermiştir. Milletimiz, üzerine açılan ateşlere, bombalara, tanklara rağmen asla geri adım atmamış, hainlerin karşısında güçlü bir iradeyle dimdik durmuştur. Bundan 3 yıl önce, 15 Temmuz 2016 gecesi devletimize ve milletimize karşı başlatılan hain darbe girişimi, vatandaşımızın destansı direnişiyle etkisiz hale getirilmiştir. Bu vatana hep beraber sahip çıktık, çıkmaya da devam edeceğiz. Allah bize bir daha 15 Temmuz gibi bir ihanet yaşatmasın. Bu duygu ve düşüncelerle destansı ve şanlı direnişimizin üçüncü yılında hain terör örgütünü bir kez daha lanetliyor, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan müdafaasında şehadet şerbeti içen tüm şehitlerimize, 15 Temmuz kalkışmasında hayatlarını kaybeden 249 şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ÇAYLI: ” 15 TEMMUZ’DA MİLLETİMİZ TEK BAYRAK, TEK MİLLET, TEK DEVLET, TEK VATAN OLMA YOLUNDA BİR KEZ DAHA TARİH YAZMIŞTIR”

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün yıldönümünde Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı bir mesaj yayınlayarak, ordu içerisine yuvalanan ve darbeye kalkışan bir grup Fetö’cü hainin kalkışmasını lanetleyerek, “Milletimiz Tek Bayrak, Tek Millet, Tek Devlet Olma Yolunda 15 Temmuz 2016’da bir kez daha tarih yazmıştır “ dedi. 

Türk Milletinin bu kalkışmaya gereken cevabı verdiğini belirten Çaylı, açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“Üç yıl önce, yani 15 Temmuz 2016 tarihinde, bazı güç odaklarının maşaları olduğu tespit edilen kişilerce ülkemiz üzerinde gerçekleştirilmek istenilen darbe girişimi, Aziz Milletimizin dimdik ayakta durması, vatanına, milletine, bayrağına ve hükümetine sahip çıkması sayesinde bir kez daha başarısızlıkla sonuçlanmıştır.Bu millet tarihi boyunca her zaman esareti canı pahasına reddetmiştir. Bir gecede ihaneti gördük, bir gece de zaferi gördük. 249 canımızı şehit verdik.Vatanımız için canını feda eden tüm şehitlerimiz bizim gururumuzdur, onurumuzdur. Bizlere düşen şehitlerimizin mirasına sahip çıkmak ve bayrağı bizden sonraki nesillere teslim etmektir. Şu hiçbir zaman unutulmamalıdır ki, millet iradesinin önünde kimse duramaz ve hiç kimse de millet iradesini hiçe sayamaz.
Ülkemize ve hükümetimize karşı kalleşçe ve haince yapılan darbe girişimini bir kez daha şiddetle kınıyor, 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle anıyor, milletimize ve ailelerine başsağlığı ve sabır diliyor, gazilerimizi de şükranla selamlıyorum.

BAŞKAN DÖNMEZ’İN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez mesajında; “Bundan 3 yıl önce, 15 Temmuz 2016 gecesi devletimize ve milletimize karşı başlatılan hain darbe girişimi, vatandaşımızın destansı direnişiyle etkisiz hale getirilmiştir. Bu vatana hep beraber sahip çıktık, çıkmaya da devam edeceğiz. Allah bize bir daha 15 Temmuz gibi bir ihanet yaşatmasın” ifadelerine yer verdi.

BAŞKAN MESCİER’DEN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Başkan Mescier yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: ‘’15 Temmuz’da vatan, demokrasi ve bağımsızlık uğruna mücadele veren kahraman insanımız asırlar öncesinde olduğu gibi yine aynı kararlılıkla yaşadığı toprakları ve şanlı tarihini korumuş, iradesini zorbalara teslim etmemiş, tarihin sayfalarına altın harflerle kazınacak bir Demokrasi Destanı yazmıştır.

Vatan sevgisini tüm değerlerin üstünde tutan, bağımsız ve özgür yaşama gayesinden hiçbir zaman taviz vermeyen Türk Milleti, sahip olduğu özelliklerle dünya üzerinde saygın bir konum edinmiştir. Türk Milleti, onurlu tutumu, kahramanlıkları ve başarılarıyla tarihin akışını değiştiren yüce bir Millettir.

15 Temmuz’da canı ve kanı pahasına bu toprakları ve bayrağımızı korumak için her türlü fedakârlığı yapan şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnetle anıyorum. Bu vatanın sahipsiz olmadığını bir kez daha dünyaya ilan ettiler, hepsine minnettarız.

KBÜ REKTÖRÜ PROF. DR. REFİK POLAT’TAN 15 TEMMUZ AÇIKLAMASI

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Prof. Dr. Refik Polat mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Sene-i devriyesini yaşadığımız ‘15 Temmuz’ aziz milletimizin birlik ve beraberlik içinde kazandığı nice zaferlerinden ve kahramanlık örneklerinden biri olarak tarihe geçmiştir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla, FETÖ ve iş birlikçilerine karşı ellerinde bayraklarıyla meydanlara, hava limanlarına koşan milletimiz vatanına, bayrağına ve namusuna olan bağlılığını bir kez daha göstermiştir. Milletimizin verdiği bu büyük kahramanlık destanı asla unutulmayacak ve daima hatırlanmaya devam edecektir. Karabük Üniversitesi olarak bizler de, 15 Temmuz’un önemini gelecek nesillere aktarmaya devam edeceğiz. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde bayrağımız, vatanımız ve devletimiz için canlarını feda eden tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum.”

KARDEMİR A.Ş YÖNETİM KURULU BAŞKANI KAMİL GÜLEÇ’TEN 15 TEMMUZ MESAJI

Kardemir A.Ş Yönetim kurulu başkanı Kamil Güleç 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü münasebetiyle yayınladığı mesajda,”15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günümüz kutlu olsun”dedi.

Güleç yayınladığı mesajda,”15 Temmuz gecesi, istiklalimiz ve istikbalimiz için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, sarsılmaz iradesiyle “ Halkın Gücü Üzerinde Bir Güç Yoktur” diyerek demokrasimizi çiğnetmeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’a ve milli iradeye sahip çıkarak destan yazan gazilerimize ve halkımıza şükranlarımı sunuyorum.

Demokrasi ve Milli Birlik Günümüz Kutlu Olsun” sözlerine yer verdi.

HAK-İŞ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI GENEL BAŞKANI YUNUS DEĞİRMENCİ: “BU SOYLU TOPRAKLARIN VE BU KUTLU DEVLETİN SİGORTASI MİLLETTİR”

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, “15 Temmuz hain darbe ve işgal girişimi bizlere bir kez daha göstermiştir ki, bu soylu toprakların, bu kutlu devletin sigortası ve garantisi, bu fedakar millettir. Milletimizin o günkü direnişi ve dirilişi, tüm dünya milletlerine örnek olacak bir duruştur” şeklinde açıklama yaptı. 

Değirmenci, 15 Temmuz hain darbe ve işgal girişiminin üçüncü yıldönümü ve ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ dolayısıyla yazılı bir açıklamada bulundu.

15 Temmuz’un sadece bir darbe kalkışması olmadığını, aynı zamanda bir işgal girişimi olduğuna dikkat çeken Değirmenci, “Dünyanın hiçbir ülkesi böylesi bir ihanete, böylesi alçak bir düşmanlığa maruz kalmamıştır. Bizim silahlarımızı bizlere yani bu ülkenin evlatlarına doğrultan hastalıklı zihniyet, vatanımızı işgal ederek, Türkiye’yi uluslararası karanlık güçlerin oyuncağı ve piyonu haline dönüştürecekti. Hamdolsun ki, milletimizin yüzyıllardır damarlarında taşıdığı o asil kan, bağımsızlığımızın kirli ellerde lekelenmesine izin vermemiştir. O gece, FETÖ’ye ve onların üst akıllarına karşı, bir bağımsızlık mücadelesi verilmiştir. Türkiye düşmanlarına hayatları boyunca unutamayacakları sağlam bir ders verilmiştir” ifadelerini kullandı.

“Bu vatan kolay kazanılmadı sözü 15 Temmuz’da bir kez daha vücut bulmuştur” diyen Değirmenci, “Nice canlarımız kanlarıyla bu toprakları yine sulamıştır. Tıpkı yüzyıl önce Kurtuluş Savaşındaki gibi geri dönmeyi düşünmeyen yiğitlerimiz, bir gül bahçesine girer gibi şehit olmuşlardır. O dökülen kanlar, bu ülkenin topraklarının kutsallığına kutsallık katmıştır. Bu vesileyle şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize sonsuz minnettarlığımızı sunuyorum” dedi. 

“BU VATAN SAHİPSİZ DEĞİLDİR”
15 Temmuz’daki milletimizin direnişiyle birlikte tüm dünyanın Türkiye üzerindeki emellerini, hedeflerini ve tuzaklarını bir kez daha gözden geçirmek zorunda kaldığını kaydeden Genel Başkan Değirmenci, “Şairin dediği gibi âlemde şer bitmez, bizde er tükenmez. Karanlık odaklar yazdıkları senaryoyu istedikleri kadar oynasınlar. Bu ülkeye göz dikenlerin gözünü oyacak bir Hak-İş ve Özçelik-İş yılmaz bir nefer olarak milletin yanındadır. Nasıl ki o gece ve sonrasında bu ülkenin yerli ve milli kurumları olarak, hainlere geçit vermediysek, yine hainlere karşı nöbette ve uyanık olduğumuzu herkes bilsin. O nedenle bu vatan sahipsiz, bu millet kimsesiz değildir” diye konuştu.

AK PARTİ KARABÜK İL BAŞKANI AV. İSMAİL ALTINÖZ’DEN 15 TEMMUZ MESAJI

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz başarıyla püskürtülen hain darbe girişiminin 3.yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Altınöz mesajında, “15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemizin birlik, bütünlük ve beraberliğini ortadan kaldırmayı amaçlayan alçak Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) amacına ulaşamamıştır. Gerçekleştirilmeye çalışılan hain darbe girişimi sonrası milletimizin önüne çıkabilecek her türlü engel ve zorluk karşısında halkımız dimdik durarak ülkemiz üzerindeki oynanan oyunu bozmuştur. Üniformalı teröristlerin demokrasimize karşı yapmış olduğu bu hain darbe teşebbüsü, siyasi irade ile halkımızın ve emniyet güçlerimizin önemli bir bölümü, aynı anda ve aynı şekilde darbeye karşı çıktı ve girişimi başarısızlığa uğrattı. Ancak geriye darbeci teröristlerin darbeyi başarıya ulaştırmak için cinnet halini almış saldırıları hafızalara, bir daha hiçbir zaman çıkmamak üzere kazındı. Savaş uçaklarıyla emniyet binaları ve Yüce Meclisimizi vurdular. Sivil halkın üzerine gökyüzünde salınan helikopterlerden ateş açacak kadar delirdiler, Boğaz Köprüsü’nde vatandaşlarımızı kurşuna dizdiler, üzerilerinden tanklarla geçtiler. Tüm bu vahşetin sonuç getireceğini ve darbenin başarıyla sonuçlanacağını düşündüler ama yanıldılar. Birçoğu sivil olmak üzere 251 şehit verdi bu millet, daha da fazlasını vermeye hazırdı. Ancak darbeye asla ve asla geçit vermeyeceğini FETÖ’ nün teröristlerine de dünyaya da göstermiş oldular. Bu kahramanlığın baş mimarları olan şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diler, Gazilerimize de sonsuz teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

CHP İL BAŞKANI ABDULLAH ÇAKIR ”HER TÜRLÜ DARBEYİ LANETLİYORUZ”

15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden üç yıl geçti. Demokrasiye ve milli iradeye  yönelik  bu hain  kalkışma ve arkasındaki  FETÖ  terör  örgütünü lanetliyoruz.15 Temmuz  2016  gecesinde yaptığımız gibi halk egemenliğine  ve Türkiye;nin demokratik birikimine sahip çıkma azmindeyiz.  Darbe girişimine karşı milletimiz gazi meclis ve siyaset kurumu ortak bir direniş sergilemiş,girişim boşa çıkarılmıştır.Ancak bu kararlı duruş ne yazık ki güçlü bir demokrasi çıkarma fırsatına dönüştürülememiş,sonraki süreçte TBMM;Nİ devre dışı bırakan bir ohal rejimi yerleştirilmiştir.Aradan 3 yıl geçmiş olmasına karşın darbenin siyasi ayağını ortaya çıkarmaya dönük esaslı bir adım da atılmamıştır.  Askeri ya da sivil her türlü darbeye karşı kararlı duruşumuz devam edecektir.Güçlü ve müreffeh bir Türkiye yaratmanın yolu,Cumhuriyetin kuruluş ilkelerine bağlı,kuvvetler ayrılığına dayalı demokratik,laik,sosyal hukuk devletiesaslarına sarılmaktan geçiyor. Tek güvencemiz ve umudumuz yine  milletimizin azim ve  kararlığıdır.Demokrasiye ve halk egemenliğine olan inancımızla 15 Temmuz hain darbe girişimini lanetlerken ,darbeye karşı direnişte canını veren şehitlerimizi rahmetle anar,gazilerimize sağlık ve esenlikler dileriz.

BAŞKAN NUR, “MÜSİAD’IN YERİ DEVLETİNİN VE MİLLETİNİN YANIDIR” 

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Karabük Şube Başkanı Ahmet Nur, 15 Temmuz Darbe girişiminin 3. yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, MÜSİAD’ın her zaman devletinin ve milletinin yanında olduğunu belirtti. 

Başkan Nur mesajında Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak geçen ve Türk Milleti’nin tüm dünyaya demokrasi dersi verdiği 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi’nin üzerinden üç yıl geçtiğini belirterek, “ Bu üç yıllık süreçte, Türk Silahlı Kuvvetleri ve devletin çeşitli kademelerine sinsice sızan FETÖ mensupları, büyük bir titizlikle tasfiye edilirken, devletimizin mücadelesi halen kararlılıkla devam etmektedir. 15 Temmuz gecesi milletimiz, hiçbir bahanenin ardına gizlenmeden ve genç, yaşlı, kadın, erkek demeden darbecilerin karşısına çıkarak canı pahasına vatanını müdafaa etmiş ve FETÖ mensupları hain emellerine ulaşmasına izin vermemiştir. Aziz Milletimizin menfur saldırıların yaşandığı 15 Temmuz gecesi canını ortaya koyarak sürdürdüğü mücadele, tüm dünyanın sahiplenmesi gereken örnek bir demokrasi mücadelesidir. Hâlihazırda güçlü demokrasi geleneğine sahip olan Türk Milleti, önemli bir demokrasi dersi verirken 15 Temmuz köklü bir zihniyet değişiminin de ilk adımı olmuştur. Bu süreçte, içeriden ve dışarıdan ülkemize yönelecek saldırılara karşı birlik içinde ve güçlü durmanın önemini bir kez daha idrak ettik ve tüm fikri ayrılıkları bir kenara bırakarak vatan müdafaası ortak şuuruyla kenetlendik” ifadelerine yer verdi.

“MÜSİAD’ın yeri her zaman devletinin ve milletinin yanıdır”
Dünyanın en yaygın ve etkin STK’sı olan MÜSİAD’ın her zaman ve her koşulda milli iradeden yana olduğunu ve onu zedeleyecek her girişimin karşısında durduğunu kaydeden Nur, “15 Temmuz Darbe Girişiminin ardından da tavrını net bir şekilde ortaya koyan MÜSİAD, hiç vakit kaybetmeden milletin ve devletin yanında yer aldığını açıklayarak, milletimizin bu demokrasi mücadelesini, tüm dünyaya anlatmaya girişmiştir. MÜSİAD olarak üç yıllık süreç boyunca, gittiğimiz her ülkede ve memleketimizin birçok noktasında, demokrasinin belirli bir zümre için değil, toplumun her kesimi için elzem olduğunu ifade ederek bu mücadele içerisinde fiilen yer aldık. Şehitlerimizin kanıyla kurduğumuz, birçok zorluk ve fedakârlıkla bugünlere getirdiğimiz ve Güçlü Türkiye hedefiyle geleceğe yürüyen ülkemizin başta terör örgütleri olmak üzere, hiçbir dış müdahale ile sarsılmasına müsaade etmedik, etmeyeceğiz. Bu vesileyle, 15 Temmuz’un üçüncü yıldönümünde, Türkiye Cumhuriyeti yaşadığı sürece minnetle anılacak olan 15 Temmuz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

KARDEMİR GENEL MÜDÜRÜ DR. HÜSEYİN SOYKAN’DAN 15TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Kardemir A.Ş Genel Müdürü Dr.Hüseyin Soykan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Genel Müdür Soykan”Demokrasimize darbe vurmak ve seçilmiş Hükümetimizi yıkmak amacıyla, dış güçlerin desteğiyle hareket eden içimizdeki hainlere, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde aziz milletimizin vurduğu tarihi tokatın 3.yıldönümünde, Türkiye Cumhuriyeti yaşadığı sürece minnetle anılacak olan şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum. Ülkemizin bekası için alın ve akıl teri dökerek azimle çalışmaya devam edeceğiz”dedi.

İL ÖZEL İDARE GENEL SEKRETERİ MEHMET UZUN’UN “15 TEMMUZ MİLLİ BİRLİK VE DEMOKRASİ” GÜNÜ MESAJI

15 Temmuz gecesi; ülkemizi, milletimizi, demokrasimizi, Cumhuriyetimizi, aydınlık geleceğimizi yok etmek isteyen vatan hainleri harekete geçmiş, milletin silahlarını yine bu aziz Ve fedakar millete doğrultarak kanlı bir darbe girişiminde bulunmuşlardı. Ancak; milletimiz, darbe girişimini sokakları ve meydanları doldurarak, ölümü göze alarak başarısızlığa uğrattı. 

Şehitlerimiz ve Gazilerimiz 15 Temmuz gecesi, cesareti ve dirayetleri ile kararlı ve dik duruşları ile tarih yazdılar. Hiç şüphesiz ki şehitlerimiz kalplerimizdeki mümtaz yerlerini daima muhafaza edecekleridir.

15 Temmuzda, meydanlara, tıpkı Çanakkale’de istiklal savaşımızda olduğu gibi tüm fertleri ile tek yürek olmuş iradesini bir avuç darbeciye çiğnetmeyen büyük Türkiye vardı, büyük Türk Milleti vardı.

15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz. Gazilerimize acil şifalar diliyoruz. 15 Temmuz Demokrasi zaferimiz kutlu olsun

ESOB BAŞKANI TÜMEN’DEN 15 TEMMUZ MESAJI

Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Nurettin Tümen “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 
Tümen mesajında, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin birlik ve beraberliğini ve milletimizin serbest iradesi ile seçilmiş cumhuriyet hükümetimizi ve demokratik rejimimizi açıkça tehdit eden, 15 temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen darbe ve devletimizi işgal girişimini, 15 temmuz’un yıldönümünde yeniden en kuvvetli bir biçimde bir defa daha kınıyoruz. Ahilik gelenek ve kültüründen gelen her zaman devletinin ve milletinin yanında yer alan, esnaf ve sanatkârlarımız, nereden ve kimden gelirse gelsin, darbelere karşı dimdik ayakta olmuş ve ayakta olmaya devam edecektir. Hiçbir zaman Cumhuriyet ve rejim düşmanlarına bu mukaddes topraklarda devletimizi ele geçirme fırsat ve imkânı tanınmayacaktır. Dün olduğu gibi bugün ve her zaman milletimiz ülkesine ve devletine canı pahasına sahip çıkacaktır. Milletimizin asil iradesine dayanan demokrasimizi sahiplenme, yaşatma ve geliştirme noktasında; esnaf ve sanatkârlarımız, her zaman olduğu gibi tek vücut halinde ve sarsılmaz bir irade ile devletimizin, milletimizin ve meşru Cumhuriyet Hükümetimizin yanında yer alacaktır. 15 Temmuz 2016’da yüce milletimize ve devletimize acımasızca saldıran kirli ve sapık eller kırılmış ve tüm dünyaya milli iradeye sahip çıkma azim ve kararlılığımız ülke olarak gösterilmiştir” ifadelerini kullandı. 

“Darbe girişimini takiben ülkemiz büyük bir travma ve sarsıntı geçirmiştir” ifadelerine yer veren Tümen, “Elbette ve tabiatıyla ekonomimiz de bu saldırıdan aynı şekilde olumsuz etkilenmiştir. Şükürler olsun ki, milletimizin azmi ve kararlılığı sayesinde kısa bir süre içerisinde bu olumsuzluklar ve badireler atlatılmıştır. FETÖ ve diğer Terör Örgütlerine fiilen destek olanlar, bu örgütlerin mensupları, örgütle ilişkisi, alakası ve iltisakı bulunanlar, bağımsız Türk Yargısı önünde bir bir hesap vermeye başlamışlardır. Daha güçlü bir Türkiye ve devlet yapısı için, kamu kurum ve kuruluşlarımızdan bunların yandaşları temizlenmiştir. Dimdik ayakta durabilmek, milletimizi ve ülkemizi muasır medeniyet seviyesine çıkarabilmek için rehavete kapılmadan çalışmalıyız ve hedeflerimize ulaşmak için birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek gayret ve çaba göstermeliyiz. 

Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Gazi Meclisimiz, siyasi partilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve medyamızın cesaretli ve kararlı duruşu ile altın harflerle şanlı tarihimize yazdığımız bu destanın yıldönümünde, kanlarını bu topraklara dökerek şehitlik mertebesine erişen 249 şehidimize Allahtan gani gani rahmet, 2 bin 301 gazimize de yeniden acil şifalar ve iyilikler temenni ediyoruz. Biz esnaf ve sanatkârlar teşkilatı olarak; ülkemizin geleceğine güveniyor, milletler camiası içerisinde ülkemizin hak ettiği en iyi yere, en kısa sürede ulaşacağına, en büyük gücün Yüce Milletimizin İradesi olduğuna inanıyoruz” dedi.

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ İL BAŞKANI DURSUN KIRAÇ’TAN 15 TEMMUZ MESAJI

15 Temmuz hain FETÖ kalkışmasına karşı milletimizin göğsünü siper ederek yazdığı destanın üçüncü yıldönümündeyiz… Milletimizin en güzel hasletlerinden biri de zor günde birlik olmayı başarabilmesidir. Görüşü ne olursa olsun “Ay Yıldızlı Al Bayrağın” altında bir ömür yaşamayı şeref bilen aziz milletimiz her dönemde olduğu gibi 15 Temmuz’da da birliğine kastedenlere gereken cevabı vermiştir!

Devlet kadrolarına sızmak suretiyle, devletimizin sinir uçlarını çalışamaz hale getiren ve son kertede bir darbe girişimiyle ülkemizi hain emellerine kurban etmek isteyen hain FETÖ milletimizden yediği tokatla bu toprakların sahibinin Türk milleti olduğunu bir kere daha anlamıştır. Aziz milletimiz 15 Temmuz gecesi tüm dünyaya büyük bir ders niteliğinde birliğini bozdurmayacağını, vatanın böldürmeyeceğini haykırmıştır. Ülkücü şehitlerimizden Alpaslan Gümüş’ün “ha bu vatanın ekmeğini yemişim ha uğrunda kurşun” diyerek abideleştirdiği vatan şuurunu 15 Temmuz gecesi tekrar ayağa kaldıran büyük Türk milletine bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Herkes bilmelidir ki Türk milleti geleceğine ipotek koymak isteyen hiçbir güce müsaade etmemiş ve etmeyecektir. Darbelerden çok çekmiş olan aziz milletimiz 15 Temmuz’la birlikte makûs talihini yenmiş ayağına vurulmak istenen prangaları söküp darbecilerin başlarına geçirmiştir.

Bu vesileyle başta Şehit Liderim Muhsin YAZICIOĞLU ve 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânları cennet makamları ali olsun…

Darbelerin yaşanmadığı bir Türkiye hayaliyle selam ve saygılarımı sunarım…

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

ÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası

Ülkemizin en büyük evcil hayvan mağazası olan tcremix.org sitemizde kedi veya köpek besleyenler için hayatlarını kolaylaştıracak çok sayıda ürün bulunuyor. Bunların en başında mamalar geliyor eğer köpek besliyorsanız köpek maması başta olmak üzere yavru köpek maması, yaşlı köpek maması, light köpek maması, tahılsız köpek maması, konserve köpek yaş mama ürünlerini bulabileceğiniz gibi köpek sağlık ürünleri, köpek ödülleri, köpek bakım ürünleri, köpek aksesuarları, köpek mama su kapları, köpek oyuncakları, köpek eğitim ürünleri, köpek tasmaları gibi işlerinizi kolaylaştıracak çok sayıda ürünü bulabilirsiniz. Kedi besleyen arkadaşlar başta kedi maması ana kategorimiz olmak üzere konserve kedi yaş maması, yavru kedi konserve maması, yavru kedi maması, kısırlaştırılmış kedi maması, yaşlı kedi maması, yetişkin kedi maması, light diyet kedi maması kategorilerimizi ziyaret ederek kedinizin temel beslenme ihtiyaçlarını karşılayabilirisiniz. Diğer yandan ihtiyaç duyabileceğiniz diğer ürünleri kedi ödülleri, kedi tuvaletleri, kedi oyuncakları, kedi vitaminleri, kedi kumu, kedi aksesuarları, kedi bakım ürünleri, kedi mama su kapları ana kategorilerimizden bulabilirsiniz. Ayrıntılı armaa için alt kategorilerimize de göz atmanızda fayda var. Türkiye 'nin en büyük online pet shop mağazası tcremix.org sitemize hepiniz davetlisiniz.

Sancaktepe escortZeytinburnu escortAntalya escortAnkara escortAvrupa yakası escortDenizli escortKocaeli escortMerter escortNişantaşo escortLevent escortÇapa escortEtiler escortMecidiyeköy escortTaksim escortBeşiktaş escortBakırköy escortBahçeşehir escortEsenyurt escortAvcılar escortAvrupa yakası escort bayanBeykoz escortÜsküdar escortGöztepe escortErenköy escortSuadiye escortKurtköy escortTuzla escortBostancı escortÜmraniye escortPendik escortKadıköy escortKartal escortAtaşehir escortAnadolu yakası escortBodrum escortKonya escortMuğla escortMalatya escortGaziantep escortEskişehir escortAnkara escortİstanbul escortKayseri escortAdana escortŞirinevler escortHalkalı escortMarmaris escortFethiye escortSarıyer escortMaltepe escortFatih escortÇekmeköy escortBeylikdüzü escortBaşakşehir escortAtaköy escortAlanya escortSamsun escortMuğla escortİzmir escortDiyarbakır escortBursa escortAntalya escortİstanbul escortGöztepe escortGaziantep escortAdana escortAdana escortAnadolu yakası escortAnkara escortİstanbul escortAtaşehir escortAvcılar escortAvrupa yakası escortBağcılar escortBahçeşehir escortBahçeşehir escortBeşiktaş escortBeykoz escortBodrum escortBostancı escortBursa escortEskişehir escortGaziosmanpaşa escortKadıköy escortKartal escortKocaeli escortKonya escortKonya escortKonya escort bayanMalatya escortPendik escortŞirinevler escortTaksim escortÜmraniye escortAdana escortAntalya escortBursa escortİzmir escortBodrum escortEskişehir escortKonya escortİzmir escortBeylikdüzü escortKayseri escortİzmir escortPendik escortEskişehir escortİstanbul escortescortFatih escortAntalya escortescort bayanSamsun escortİstanbul escortBursa escortAntalya escort bayanAntalya bayan escortAntalya escortlarAdana escortBursa escortİzmir escortDiyarbakır escortMaltepe escortÇekmeköy escortBeylikdüzü escortŞirinevler escortAtaköy escortHalkalı escortİstanbul escortŞişli escortKayseri escortAntalya escortMersin escortMersin escortMersin escortŞişli escortMersin escortKayseri escort

Sancaktepe escortZeytinburnu escortAntalya escortAnkara escortAvrupa yakası escortDenizli escortKocaeli escortMerter escortNişantaşo escortLevent escortÇapa escortEtiler escortMecidiyeköy escortTaksim escortBeşiktaş escortBakırköy escortBahçeşehir escortEsenyurt escortAvcılar escortAvrupa yakası escort bayanBeykoz escortÜsküdar escortGöztepe escortErenköy escortSuadiye escortKurtköy escortTuzla escortBostancı escortÜmraniye escortPendik escortKadıköy escortKartal escortAtaşehir escortAnadolu yakası escortBodrum escortKonya escortMuğla escortMalatya escortGaziantep escortEskişehir escortAnkara escortİstanbul escortKayseri escortAdana escortŞirinevler escortHalkalı escortMarmaris escortFethiye escortSarıyer escortMaltepe escortFatih escortÇekmeköy escortBeylikdüzü escortBaşakşehir escortAtaköy escortAlanya escortSamsun escortMuğla escortİzmir escortDiyarbakır escortBursa escortAntalya escortİstanbul escortGöztepe escortGaziantep escortAdana escortAdana escortAnadolu yakası escortAnkara escortİstanbul escortAtaşehir escortAvcılar escortAvrupa yakası escortBağcılar escortBahçeşehir escortBahçeşehir escortBeşiktaş escortBeykoz escortBodrum escortBostancı escortBursa escortEskişehir escortGaziosmanpaşa escortKadıköy escortKartal escortKocaeli escortKonya escortKonya escortKonya escort bayanMalatya escortPendik escortŞirinevler escortTaksim escortÜmraniye escortAdana escortAntalya escortBursa escortİzmir escortBodrum escortEskişehir escortKonya escortİzmir escortBeylikdüzü escortKayseri escortİzmir escortPendik escortEskişehir escortİstanbul escortescortFatih escortAntalya escortescort bayanSamsun escortİstanbul escortBursa escortAntalya escort bayanAntalya bayan escortAntalya escortlarAdana escortBursa escortİzmir escortDiyarbakır escortMaltepe escortÇekmeköy escortBeylikdüzü escortŞirinevler escortAtaköy escortHalkalı escortİstanbul escortŞişli escortKayseri escortAntalya escortMersin escortMersin escortMersin escortŞişli escortMersin escortKayseri escort

Copyright
http://turbanliescortbayan.com/