PROTOKOLDEN BAYRAM KUTLAMA MESAJLARI « Karabük Bölge Haber

PROTOKOLDEN BAYRAM KUTLAMA MESAJLARI

Bu haber 10 Ağustos 2019 - 21:21 'de eklendi ve 826 kez görüntülendi.

VALİ FUAT GÜREL’İN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Dostluğun, kardeşliğin, yardımlaşmanın, birlikte hazırlamanın, birlikte yemenin hazzını ve zevkini ziyadesi ile tadacağımız bir Kurban Bayramına daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Büyük ve güçlü Türkiye’mizin her köşesindeki hayır yarışının dünyanın birçok noktasındaki mazlum ve ihtiyaç sahibine ulaşma yolunda da tüm hızıyla devam ediyor olması Aziz Milletimizin eşsiz tarihinin ve asil kültürünün en anlamlı ifadesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramının Karabük’ümüze, milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyor, bayram dolayısıyla yolculuk yapacak vatandaşlarıma sevdiklerine kavuşma yolunda dikkatli olmalarını, acele etmemelerini özellikle bir kez daha hatırlatmak istiyorum.

Ülkesi ve vatanı için canlarını feda etmiş aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anarken Karabüklü hemşerilerimin nezdinde tüm halkımızın Kurban Bayramını en samimi dileklerimle kutluyor; sevgi saygı ve muhabbetle selamlıyorum.

BAŞKAN VERGİLİ’DEN KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Kurban Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınlayarak, tüm İslam âleminin ve Karabüklü hemşerilerinin Kurban Bayramı’nı kutladı.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili mesajında; “Kurban Bayramı’nın ülkemiz ve milletimiz için önemini anlamanın yanı sıra dünya çapında savaş, açlık, yoksulluk ve zulüm altında olan insanların sıkıntılarını paylaşmak, onları da hatırlamak büyük önem arz etmektedir.

Önümüzdeki günlerde idrak edeceğimiz Kurban Bayramı öncesi Karabük Belediyesi olarak vatandaşlarımızın Kurban Bayramını huzurlu bir şekilde geçirebilmeleri ve kurbanlarını sağlıklı bir şekilde alarak kesebilmeleri için gerekli önlemlerin tümünü almış bulunmaktayız.

Mübarek Kurban Bayramı için kurbanlık satışları Yenice yolu üzeri, Melise Köyü karşısında bulunan mezbaha alanında kurulan Hayvan Pazarında yapılacak olup, başka alanlarda satış yapılması kesinlikle yasaktır.

Kurban Satış yerine eski Balık Pazarı mevkiinden 09.00 – 17.00 saatleri arası ücretsiz servis araçları kaldırılacaktır.

Kurban Bayramı dolayısıyla Arife günü vatandaşlarımızın kabir ziyaretlerini rahat bir şekilde yapabilmeleri için, 5000 Evler, Öğlebeli ve Karabük Köyü mezarlıklarımıza 10.00 ile 17.00 saatleri arası ücretsiz ring seferi düzenlenecektir. Ring seferi eski Balık Pazarı mevkiinden yapılacaktır. Ayrıca Arife günü 5000 Evler Mezarlığında saat 13.30, Öğlebeli Mezarlığında 15.00 ve Karabük Mahallesi Mezarlığında saat 16.00’da Kur’an-ı Kerim Hatmi Şerifi okunacaktır.

Vatandaşlarımız 1. ve 2. Bayram günü özel halk otobüslerinden yüzde elli indirimli yaralanabileceklerdir.

Öte yandan, bayram alışverişlerinizi rahat bir şekilde yapabilmeniz için, Cuma Pazarında köylü pazarı olarak kullanılan alanı seyyar satıcılarımıza tahsis etmiş bulunmaktayız.

Gerek bayram öncesi, gerekse bayram süresince zabıta ekiplerimiz gerekli denetimleri yapacaktır. İstek ve şikâyetlerinizi 444 21 78 numaralı telefonu arayarak veya http://halklailiskiler.karabuk.bel.tr web sitesi üzerinden Karabük Belediyesi Çağrı Merkezine iletebilirsiniz.

Ayrıca, cenaze hizmetlerimizin yanı sıra, itfaiye ve su arızası onarım hizmetlerimiz de bayram süresince aralıksız olarak devam edecektir. Vatandaşlarımız su arızası şikâyetlerini 185 Alo Su Arıza hattını arayarak bildirebilirler.

BAŞKAN KÖSE’NİN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse Kurban Bayramı nedeni ile bir mesaj yayınladı.

Başkan Köse mesajında şu görüşlere yer verdi:

Bayramlar, dostluk ve kardeşlik bağlarının güçlendiği, üzüntülerin yerini sevince bıraktığı, milli ve manevi bütünleşmenin en üst seviyede yaşandığı, günlerdir. Vatandaşlarımızı birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan ve insanlar arasında dayanışmanın en güzel örneklerinin biri olan bayramımızı kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Toplumda barış ve huzur ortamının yaygınlaşmasına vesile olan bu mübarek günde geçmişten devraldığımız mirası zenginleştirerek geleceğe taşıdığımız, Kurban Bayramınızı kutlar sağlık, huzur ve başarılar dilerim.”

BAŞKAN ÇAYLI’NIN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı Kurban Bayramı nedeni ile bir mesaj yayınladı.

Başkan Çaylı mesajında şu görüşlere yer verdi:

Yenice’mize, Ülkemize ve bütün İslam Alemine mutlu, huzurlu ve barış içerisinde bir bayram diliyor, Bayramların vesile olduğu bütün güzelliklerin daim olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Kurban Bayramınız mübarek olsun.

BAŞKAN DÖNMEZ’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez Kurban Bayramı nedeni ile bir mesaj yayınladı.

Başkan Dönmez mesajında şu görüşlere yer verdi:

Aileniz ve sevdiklerinizle mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle. Kurban Bayramınız mübarek olsun.

TSO BAŞKANI MEHMET MESCİER’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mescier,Kurban Bayramı sebebiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Mescier yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi ‘’ Bilindiği üzere bayramlar, her türlü insani ve ahlaki değerin yeniden yeşertildiği özel günlerdir. Bu manevi ve müstesna günleri, dargınlık ve kırgınlıklarımızı bir kenara bırakarak, sevgi dostluk ve kardeşlik duygularımızı en yoğun şekilde güçlendirerek, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için fırsata çevirmeliyiz.

Paylaşma ve yardımlaşma ruhunun ortaya konulduğu Kurban Bayramı’nı en iyi şekilde değerlendirerek, iyiliği ve doğruluğu bir yaşam ilkesi olarak benimseyerek yaşamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle; Kurban Bayramını en iyi dileklerimle kutlar, tüm insanlığa, ülkemizebarış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni eder, saygılar sunarım.’’

REKTÖR PROF. DR. REFİK POLAT’IN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Prof. Dr. Refik Polat mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bayramlar sevgiye, kardeşliğe, yardımlaşma ve paylaşmaya açılan kapılardır. Kurban Bayramı’nın sevginin ve kardeşliğin en yüksek düzeyde hissedileceği, milletçe birlik ve beraberliğimizi sağlayan değerlerimizin her yönüyle yaşanacağı günler olarak geçmesini temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta milletimiz olmak üzere tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, esenlikler diliyorum.

AK PARTİ KARABÜK İL BAŞKANI ALTINÖZ’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Altınöz mesajında, “Ülkemiz ve Milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştiren, milli ve manevi duyguların çağladığı, toplumsal yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı Kurban bayramını hep birlikte karşılamanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu, toplumsal barışın, millet olma bilincinin ve birlikte yaşama iradesinin güç kazandığı günlerdir. Bayram günlerinin sevincini akrabalarımızla, dostlarımızla, engelli, muhtaç ve kimsesiz vatandaşlarımızla, huzur evindeki yaşlılarımızla, şehit aileleri ve gazilerimizle birlikte yaşamak, milletimizle buluşma, kaynaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini oluşturacaktır.

Değerli Karabüklüler biliyoruz ki; sevinçler, mutluluklar paylaştıkça çoğalır, acılar ise paylaştıkça azalır.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Karabüklü hemşerilerimin, Kurban Bayramını en içten duygularla kutlar, bu vesile ile aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anar, herkese sevdikleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini diler, selam ve saygılarımı sunarım.” ifadelerine yer verdi.

CHP İL BAŞKANI ÇAKIR’DAN BAYRAM KUTLAMA MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi Karabük İl başkanı Abdullah Çakır kurban bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Çakır yaptığı açıklamada,”barış ve kardeşliğin önem kazandığı,kin ve nefret duygularının yok olduğu kardeşçe kucaklaşmanın yaşandığı mutlu,huzurlu bir bayram geçirmenizi dileriz”dedi.

İYİ PARTİ İL BAŞKANI DURSUN DOĞAN’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Karabük İYİ Parti İl Başkanı Dursun Doğan, Kurban Bayramı münasebetiyle mesaj yayımladı.

Karabük İYİ Parti İl Başkanı Dursun Doğan, “Kurban toplumda kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu canlı tutar, sosyal adaletin gerçekleşmesine katkıda bulunur. Dini bayramlarımız oluşturduğu bu manevi ortamları taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlamalı ve bu duyguları hayatımızın her gününe taşımak için ugraşmalıyız. Başta büyüklerimizi, ihtiyaç sahiplerini, yakınlarımızı, ayrıca ülkemizi güvenli bir geleceğe ulaştırmak için gözlerini kırpmadan, milletimizin, huzur ve güvenliği için canını veren şehitlerimizin ailelerini ve gazilerimizi de bu güzel bayram gününde ziyaret ederek sevindirmeli, onları unutmadığımızı göstermeliyiz.

Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, ailelerinizle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı nice bayramlar dilerim.” dedi.

ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI GENEL BAŞKANI DEĞİRMENCİ’DEN BAYRAM MESAJI

Özçelik-İş Sendikası Genel başkanı Yunus Değirmenci kurban bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Genel Başkan Değirmenci yayınladığı mesajında,”KARDEMİR çalışanlarımız  ile birlikte Özçelik-İş sendikasının çok kıymetli üyeleri ve tüm İslam aleminin mübarek kurban bayramını en içten dileklerimle kutlarım.

EMEKLİLER DERNEĞİ BAŞKANI BULUT’TAN BAYRAM MESAJI

Türkiye Emekliler Derneği Karabük şube başkanı Celal Bulut kurban bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Bulut yayınladığı mesajda,”başta emekli,dul ve yetimlerimiz olmak üzere tüm halkımızın mübarek Kurban bayramını en içten dileklerimle kutlarım”dedi.

ESNAF ODALARI BİRLİĞİ TÜMEN’DEN BAYRAM MESAJI

Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odaları birliği başkanı Nurettin Tümen Kurban bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Tümen yayınladığı mesajında;bölge halkımız ve tüm İslam aleminin mübarek kurban bayramını en içten dileklerimle kutlar,sağlık,mutluluk ve barış getirmesini temenni ederim.

BAŞKAN KILIÇ’DAN BAYRAM KUTLAMA MESAJI

Karabük Otobüsçüler  Odası ve aynı zamanda ,Umum Servis Araçları Odası başkanı Hüseyin Kılıç kurban bayramı mesajı yayınladı.

Başkan Kılıç,”Karabük ve yöre halkımızla birlikte tüm üyelerimizin mübarek kurban bayramını en içten dileklerimle kutlar,sağlık ve mutluluk dolu nice bayramlar temenni ederi.

ŞOFÖRLER ODASI BAŞKANI TOPÇU’DAN BAYRAM MESAJI

Karabük Şoförler Odası başkanı Cemal Topçu Kurban bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Topçu yayınladığı mesajında,”Karabük halkı ve tüm İslam alemi ile birlikte tüm üyelerimizin kurban bayramını en içten dileklerimle kutlar.Sağlıklı,mutlu nice güzel bayramlar dilerim.

 MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANI ÖZEN’DEN BAYRAM MESAJI

Karabük Merkez Mahalle Muhtarlar Derneği başkanı Mehmet Özen kurban bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Özen yayınladığı mesajda,”Karabük halkı, Üyelerimiz  ve tüm İslam aleminin mübarek kurban bayramını en içten dileklerimle kutlar,bayramın barış,kardeşlik ve huzur getirmesini dilerim”dedi.

GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI KAYA’DAN BAYRAM MESAJI

Karabük Gazeteciler Cemiyeti başkanı Metin Kaya, Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Kaya,”Basın emekçilerimizle birlikte tüm yöre halkımızın mübarek kurban bayramını en içten dileklerimle kutlarım”dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

ÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası

Ülkemizin en büyük evcil hayvan mağazası olan tcremix.org sitemizde kedi veya köpek besleyenler için hayatlarını kolaylaştıracak çok sayıda ürün bulunuyor. Bunların en başında mamalar geliyor eğer köpek besliyorsanız köpek maması başta olmak üzere yavru köpek maması, yaşlı köpek maması, light köpek maması, tahılsız köpek maması, konserve köpek yaş mama ürünlerini bulabileceğiniz gibi köpek sağlık ürünleri, köpek ödülleri, köpek bakım ürünleri, köpek aksesuarları, köpek mama su kapları, köpek oyuncakları, köpek eğitim ürünleri, köpek tasmaları gibi işlerinizi kolaylaştıracak çok sayıda ürünü bulabilirsiniz. Kedi besleyen arkadaşlar başta kedi maması ana kategorimiz olmak üzere konserve kedi yaş maması, yavru kedi konserve maması, yavru kedi maması, kısırlaştırılmış kedi maması, yaşlı kedi maması, yetişkin kedi maması, light diyet kedi maması kategorilerimizi ziyaret ederek kedinizin temel beslenme ihtiyaçlarını karşılayabilirisiniz. Diğer yandan ihtiyaç duyabileceğiniz diğer ürünleri kedi ödülleri, kedi tuvaletleri, kedi oyuncakları, kedi vitaminleri, kedi kumu, kedi aksesuarları, kedi bakım ürünleri, kedi mama su kapları ana kategorilerimizden bulabilirsiniz. Ayrıntılı armaa için alt kategorilerimize de göz atmanızda fayda var. Türkiye 'nin en büyük online pet shop mağazası tcremix.org sitemize hepiniz davetlisiniz.

Sancaktepe escortZeytinburnu escortAntalya escortAnkara escortAvrupa yakası escortDenizli escortKocaeli escortMerter escortNişantaşo escortLevent escortÇapa escortEtiler escortMecidiyeköy escortTaksim escortBeşiktaş escortBakırköy escortBahçeşehir escortEsenyurt escortAvcılar escortAvrupa yakası escort bayanBeykoz escortÜsküdar escortGöztepe escortErenköy escortSuadiye escortKurtköy escortTuzla escortBostancı escortÜmraniye escortPendik escortKadıköy escortKartal escortAtaşehir escortAnadolu yakası escortBodrum escortKonya escortMuğla escortMalatya escortGaziantep escortEskişehir escortAnkara escortİstanbul escortKayseri escortAdana escortŞirinevler escortHalkalı escortMarmaris escortFethiye escortSarıyer escortMaltepe escortFatih escortÇekmeköy escortBeylikdüzü escortBaşakşehir escortAtaköy escortAlanya escortSamsun escortMuğla escortİzmir escortDiyarbakır escortBursa escortAntalya escortİstanbul escortGöztepe escortGaziantep escortAdana escortAdana escortAnadolu yakası escortAnkara escortİstanbul escortAtaşehir escortAvcılar escortAvrupa yakası escortBağcılar escortBahçeşehir escortBahçeşehir escortBeşiktaş escortBeykoz escortBodrum escortBostancı escortBursa escortEskişehir escortGaziosmanpaşa escortKadıköy escortKartal escortKocaeli escortKonya escortKonya escortKonya escort bayanMalatya escortPendik escortŞirinevler escortTaksim escortÜmraniye escortAdana escortAntalya escortBursa escortİzmir escortBodrum escortEskişehir escortKonya escortİzmir escortBeylikdüzü escortKayseri escortİzmir escortPendik escortEskişehir escortİstanbul escortescortFatih escortAntalya escortescort bayanSamsun escortİstanbul escortBursa escortAntalya escort bayanAntalya bayan escortAntalya escortlarAdana escortBursa escortİzmir escortDiyarbakır escortMaltepe escortÇekmeköy escortBeylikdüzü escortŞirinevler escortAtaköy escortHalkalı escortİstanbul escortŞişli escortKayseri escortAntalya escortMersin escortMersin escortMersin escortŞişli escortMersin escortKayseri escort

Sancaktepe escortZeytinburnu escortAntalya escortAnkara escortAvrupa yakası escortDenizli escortKocaeli escortMerter escortNişantaşo escortLevent escortÇapa escortEtiler escortMecidiyeköy escortTaksim escortBeşiktaş escortBakırköy escortBahçeşehir escortEsenyurt escortAvcılar escortAvrupa yakası escort bayanBeykoz escortÜsküdar escortGöztepe escortErenköy escortSuadiye escortKurtköy escortTuzla escortBostancı escortÜmraniye escortPendik escortKadıköy escortKartal escortAtaşehir escortAnadolu yakası escortBodrum escortKonya escortMuğla escortMalatya escortGaziantep escortEskişehir escortAnkara escortİstanbul escortKayseri escortAdana escortŞirinevler escortHalkalı escortMarmaris escortFethiye escortSarıyer escortMaltepe escortFatih escortÇekmeköy escortBeylikdüzü escortBaşakşehir escortAtaköy escortAlanya escortSamsun escortMuğla escortİzmir escortDiyarbakır escortBursa escortAntalya escortİstanbul escortGöztepe escortGaziantep escortAdana escortAdana escortAnadolu yakası escortAnkara escortİstanbul escortAtaşehir escortAvcılar escortAvrupa yakası escortBağcılar escortBahçeşehir escortBahçeşehir escortBeşiktaş escortBeykoz escortBodrum escortBostancı escortBursa escortEskişehir escortGaziosmanpaşa escortKadıköy escortKartal escortKocaeli escortKonya escortKonya escortKonya escort bayanMalatya escortPendik escortŞirinevler escortTaksim escortÜmraniye escortAdana escortAntalya escortBursa escortİzmir escortBodrum escortEskişehir escortKonya escortİzmir escortBeylikdüzü escortKayseri escortİzmir escortPendik escortEskişehir escortİstanbul escortescortFatih escortAntalya escortescort bayanSamsun escortİstanbul escortBursa escortAntalya escort bayanAntalya bayan escortAntalya escortlarAdana escortBursa escortİzmir escortDiyarbakır escortMaltepe escortÇekmeköy escortBeylikdüzü escortŞirinevler escortAtaköy escortHalkalı escortİstanbul escortŞişli escortKayseri escortAntalya escortMersin escortMersin escortMersin escortŞişli escortMersin escortKayseri escort

Copyright
http://turbanliescortbayan.com/