Mehmet Akif Ersoy’u andılar « Karabük Bölge Haber

Mehmet Akif Ersoy’u andılar

Bu haber 11 Mart 2019 - 21:11 'de eklendi ve 958 kez görüntülendi.

Karabük’te il protokolü tarafından 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımlandı. 


Karabük Valisi Fuat Gürel,


Karabük Valisi Fuat Gürel, 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. 

“Bugün, milletçe İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisinde kabulünün 98 inci yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kurtuluş Savaşında milletimizin verdiği büyük dayanışma ve tarihe geçen eşsiz mücadele vatan şairi Mehmet Akif’in yazdığı İstiklal Marşının mısralarıyla ölümsüzleştirilmiştir. Bizler bugün mazlum milletlerin umudu olarak Büyük ve Güçlü Türkiye’de hür ve bağımsız yaşıyorsak, bunu istiklal mücadelemizin ölümsüz destanı İstiklal Marşını yazdıran ruha, canı pahasına bu toprakları vatan yapan ve canını ortaya koyan aziz milletimize borçluyuz. Her zaman mensubu olmaktan gurur duyduğumuz aziz medeniyetimizin bugün bizlere atfettiği görev ve sorumluluk bilimde, teknolojide, kültürde, sanatta, ekonomide, hayatın her alanında gelişme ve ilerleme kaydederken, hayatı boyunca hak davası yolunda olmayı temel felsefe edinmiş Mehmet Akif’i tanımak ve gençlerimize vatan ve bayrak aşkını, azmi, başarmayı ve her şartta zorlukların üstesinden gelmeyi öğretmek öncelikli görevimizdir. İstiklal Marşının Kabul Edildiği Günü ve İstiklal Marşı Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u Anma Gününde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, vatan şairi Mehmet Akif Ersoy’u, İstiklal Savaşının tüm kahramanlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum” ifadelerine yer verdi. 


Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili 


Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. 
İstiklal Marşı Türk Milletinin vatan ve bayrak sevgisinin, özgür ve bağımsız yaşama arzusundan tavız vermeden, haksızlıklara karşı dimdik ayakta durarak yeniden var olma mücadelesinin bir eseridir diyen Vergili şunları kaydetti: 
Alçak gönüllü, vatanına aşık bir şair olan Mehmet Akif Ersoy, İstiklal Marşı’nı milletimize ve ordumuza armağan ederek tüm eserlerini topladığı Safahat’a almamış ve böylelikle bizlere ne kadar büyük bir vatansever olduğunu bir kez daha göstermiştir. Milletimizin gönlünde farklı bir yer edinmiş olan Mehmet Akif Ersoy fikirleri, idealleri, mütevazı hayatı, asil duruşuyla da kendinden sonraki nesiller için önemli bir ilham kaynağı olacak, örnek alınacak bir şahsiyettir. Bu duygu ve düşüncelerle İstiklal Marşı’nın kabul edilişinin 98. yılında bu güzel vatanı bizlere emanet eden, başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi, gazilerimizi ve merhum Mehmet Akif Ersoy’u saygıyla ve rahmetle anıyorum.” 


KBÜ Rektörü Refik Polat 


Prof. Dr. Refik Polat mesajında şu ifadelere yer verdi: 
“Kurtuluş Savaşı’nda Türk milleti tarihe geçen büyük bir mücadele vermiş ve her şeyini ortaya koyarak vatanına sahip çıkmıştır. Kurtuluş Savaşı’nda gösterilen azim ve kararlılığın sonucu yazılan İstiklal Marşımız, tüm dünyaya bir milletin bağımsızlık mücadelesinin ifadesidir. İstiklal Marşımızı yazan Mehmet Akif Ersoy, “Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın” derken verilen mücadelenin büyüklüğünü, milletimizin zor şartlar altında gösterdiği kahramanlığı ifade etmiştir. Bu vesile ile İstiklal Marşımızın kabulünün 98. yıl dönümünde Mehmet Akif Ersoy başta olmak üzere, bağımsızlık mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle yâd ediyorum.” 


Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer 


Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü münasebeti ile bir mesaj yayınladı. 
Ürkmezer mesajında “Milletimiz tüm imkânsızlıklara rağmen, büyük bir inanç ve kararlılıkla, birlik ve beraberlik içerisinde, birbirine kenetlenerek, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde yürüttüğü Kurtuluş Savaşını, tarihte eşine az rastlanır şekilde büyük bir zaferle sonuçlandırmıştır. 
Türk insanının vatan tutkusunu, bağımsız yaşama kararlılığını ve mukaddesatına verdiği önemi abideleştiren İstiklal Marşımız; Anadolu’da birçok şehrin işgal altında olduğu bir dönemde, Milletimizin esareti reddederek verdiği kahramanlıklar ile dolu bağımsızlık mücadelesini sürdürmesine moral ve cesaret kaynağı olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle göğsümüzü kabartarak haykırdığımız İstiklal Marşımızın T.B.M.M.’de kabulünün 98.yıldönümünü canı gönülden kutluyor, Milli Mücadelenin Büyük Önderi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u, ve bütün milli mücadele kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum.” ifadelerine yer verdi. 

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Altınöz mesajında şu ifadelere yer verdi:

”Türk milletinin bağımsızlığa ve kutsal değerlerine olan inancını destanlaştıran İstiklal Marşı’mızın, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ‘’Milli Marş’’ olarak kabul edilişinin 98. yıl dönümünü büyük bir gururla kutlamaktayız.

Türk ulusunun kendisini esir etmek isteyen güçlere karşı topyekûn verdiği bir savaş ile ulusal benliğini kurtardığı ve bağımsızlığa olan tutkusunu destanlaştırdığı istiklal mücadelemiz, milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un muhteşem mısralarıyla ebedîleşmiştir.

İstiklal Marşı; milletimizin bağımsızlık aşkının, imkânsızlıklar içerisinde gösterdiği büyük kahramanlığın, azim ve fedakârlıkla verdiği kurtuluş mücadelesinin sembolüdür.

Yüce Türk milletinin hiçbir dayatmaya asla boyun eğmeyeceğinin haykırışı olan İstiklal Marşı’mız; gerektiğinde milletimizin birlik ve beraberlik ile başaramayacağı hiçbir şeyin olmadığının da sembolüdür.

Bugün bizlere düşen görev, bu toprakları vatan yapan şehit ve gazilerimizin mirasına sahip çıkmak, ülkemizi Büyük Önder Atatürk’ün koyduğu hedeflerin ötesine taşıyabilmektir.

Bu düşüncelerle; İstiklâl Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabulünün yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatan şairi Mehmet Akif Ersoy’u, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal “12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü” mesajı yayımladı.

İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u büyük gururla kutlayan Uysal; “12 Mart 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisinde Milli Marş olarak kabul edilen İstiklal Marşı, aziz milletimizin diriliş destanıdır. Kurtuluş Savaşı yıllarında maddi ve manevi zorluklarla mücadele eden ecdadımızın ortak duygusunun, inancının sembolüdür. Türk milletinin kahramanlık destanı olan İstiklal Marşı ile bugün bizlere vatanın ne kadar kutsal bir emanet olduğunu gösteren ve kurtuluş mücadelesine her şeyiyle destek olmuş merhum Mehmet Akif’i saygıyla yâd ediyoruz. İstiklal marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından milli marş olarak kabul edilişin yıldönümünde; tüm kahraman şehitlerimizi ve milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u rahmet ve minnetle anıyorum.” ifadelerini kullandı.

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier, İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü mesajı yayımladı. Başkan Mescier mesajında;

‘’Aziz Milletimizin vatan sevgisi, hürriyet ve bağımsızlık karakterinin en zorlu mücadelesini verdiği İstiklal Savaşı’nın kazanıldığı şartların tarif ve yerini bulduğu “İstiklal Marşı”nın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabulünün 98. yıl dönümünü milletçe gönül birliği içinde kutluyoruz.

“Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un muhteşem dizeleriyle kaleme aldığı ve 12 Mart 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) tarafından kabul edilen İstiklal Marşı, sonsuza kadar Türkiye’nin milli düsturu, milli duruşu ve milli marşı olmuştur. Bizi millet kılan vazgeçilmez değerlerimizin en güzel ifadesi olan İstiklal Marşı, ilelebet yurdumuzun dört bir yanında yankılanacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle;  Ülkemizin milli marşı ve milli düsturu olan İstiklâl Marşı’mızın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabulünün 98.yıldönümünü canı gönülden kutluyor, Milli Mücadelenin Büyük Önderi Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u ve bütün milli mücadele kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyorum’’dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

ÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası

Ülkemizin en büyük evcil hayvan mağazası olan tcremix.org sitemizde kedi veya köpek besleyenler için hayatlarını kolaylaştıracak çok sayıda ürün bulunuyor. Bunların en başında mamalar geliyor eğer köpek besliyorsanız köpek maması başta olmak üzere yavru köpek maması, yaşlı köpek maması, light köpek maması, tahılsız köpek maması, konserve köpek yaş mama ürünlerini bulabileceğiniz gibi köpek sağlık ürünleri, köpek ödülleri, köpek bakım ürünleri, köpek aksesuarları, köpek mama su kapları, köpek oyuncakları, köpek eğitim ürünleri, köpek tasmaları gibi işlerinizi kolaylaştıracak çok sayıda ürünü bulabilirsiniz. Kedi besleyen arkadaşlar başta kedi maması ana kategorimiz olmak üzere konserve kedi yaş maması, yavru kedi konserve maması, yavru kedi maması, kısırlaştırılmış kedi maması, yaşlı kedi maması, yetişkin kedi maması, light diyet kedi maması kategorilerimizi ziyaret ederek kedinizin temel beslenme ihtiyaçlarını karşılayabilirisiniz. Diğer yandan ihtiyaç duyabileceğiniz diğer ürünleri kedi ödülleri, kedi tuvaletleri, kedi oyuncakları, kedi vitaminleri, kedi kumu, kedi aksesuarları, kedi bakım ürünleri, kedi mama su kapları ana kategorilerimizden bulabilirsiniz. Ayrıntılı armaa için alt kategorilerimize de göz atmanızda fayda var. Türkiye 'nin en büyük online pet shop mağazası tcremix.org sitemize hepiniz davetlisiniz.

Sancaktepe escortZeytinburnu escortAntalya escortAnkara escortAvrupa yakası escortDenizli escortKocaeli escortMerter escortNişantaşo escortLevent escortÇapa escortEtiler escortMecidiyeköy escortTaksim escortBeşiktaş escortBakırköy escortBahçeşehir escortEsenyurt escortAvcılar escortAvrupa yakası escort bayanBeykoz escortÜsküdar escortGöztepe escortErenköy escortSuadiye escortKurtköy escortTuzla escortBostancı escortÜmraniye escortPendik escortKadıköy escortKartal escortAtaşehir escortAnadolu yakası escortBodrum escortKonya escortMuğla escortMalatya escortGaziantep escortEskişehir escortAnkara escortİstanbul escortKayseri escortAdana escortŞirinevler escortHalkalı escortMarmaris escortFethiye escortSarıyer escortMaltepe escortFatih escortÇekmeköy escortBeylikdüzü escortBaşakşehir escortAtaköy escortAlanya escortSamsun escortMuğla escortİzmir escortDiyarbakır escortBursa escortAntalya escortİstanbul escortGöztepe escortGaziantep escortAdana escortAdana escortAnadolu yakası escortAnkara escortİstanbul escortAtaşehir escortAvcılar escortAvrupa yakası escortBağcılar escortBahçeşehir escortBahçeşehir escortBeşiktaş escortBeykoz escortBodrum escortBostancı escortBursa escortEskişehir escortGaziosmanpaşa escortKadıköy escortKartal escortKocaeli escortKonya escortKonya escortKonya escort bayanMalatya escortPendik escortŞirinevler escortTaksim escortÜmraniye escortAdana escortAntalya escortBursa escortİzmir escortBodrum escortEskişehir escortKonya escortİzmir escortBeylikdüzü escortKayseri escortİzmir escortPendik escortEskişehir escortİstanbul escortescortFatih escortAntalya escortescort bayanSamsun escortİstanbul escortBursa escortAntalya escort bayanAntalya bayan escortAntalya escortlarAdana escortBursa escortİzmir escortDiyarbakır escortMaltepe escortÇekmeköy escortBeylikdüzü escortŞirinevler escortAtaköy escortHalkalı escortİstanbul escortŞişli escortKayseri escortAntalya escortMersin escortMersin escortMersin escortŞişli escortMersin escortKayseri escort

Sancaktepe escortZeytinburnu escortAntalya escortAnkara escortAvrupa yakası escortDenizli escortKocaeli escortMerter escortNişantaşo escortLevent escortÇapa escortEtiler escortMecidiyeköy escortTaksim escortBeşiktaş escortBakırköy escortBahçeşehir escortEsenyurt escortAvcılar escortAvrupa yakası escort bayanBeykoz escortÜsküdar escortGöztepe escortErenköy escortSuadiye escortKurtköy escortTuzla escortBostancı escortÜmraniye escortPendik escortKadıköy escortKartal escortAtaşehir escortAnadolu yakası escortBodrum escortKonya escortMuğla escortMalatya escortGaziantep escortEskişehir escortAnkara escortİstanbul escortKayseri escortAdana escortŞirinevler escortHalkalı escortMarmaris escortFethiye escortSarıyer escortMaltepe escortFatih escortÇekmeköy escortBeylikdüzü escortBaşakşehir escortAtaköy escortAlanya escortSamsun escortMuğla escortİzmir escortDiyarbakır escortBursa escortAntalya escortİstanbul escortGöztepe escortGaziantep escortAdana escortAdana escortAnadolu yakası escortAnkara escortİstanbul escortAtaşehir escortAvcılar escortAvrupa yakası escortBağcılar escortBahçeşehir escortBahçeşehir escortBeşiktaş escortBeykoz escortBodrum escortBostancı escortBursa escortEskişehir escortGaziosmanpaşa escortKadıköy escortKartal escortKocaeli escortKonya escortKonya escortKonya escort bayanMalatya escortPendik escortŞirinevler escortTaksim escortÜmraniye escortAdana escortAntalya escortBursa escortİzmir escortBodrum escortEskişehir escortKonya escortİzmir escortBeylikdüzü escortKayseri escortİzmir escortPendik escortEskişehir escortİstanbul escortescortFatih escortAntalya escortescort bayanSamsun escortİstanbul escortBursa escortAntalya escort bayanAntalya bayan escortAntalya escortlarAdana escortBursa escortİzmir escortDiyarbakır escortMaltepe escortÇekmeköy escortBeylikdüzü escortŞirinevler escortAtaköy escortHalkalı escortİstanbul escortŞişli escortKayseri escortAntalya escortMersin escortMersin escortMersin escortŞişli escortMersin escortKayseri escort

Copyright
http://turbanliescortbayan.com/