1 MAYIS’ı KUTLADILAR « Karabük Bölge Haber

1 MAYIS’ı KUTLADILAR

Bu haber 30 Nisan 2019 - 22:25 'de eklendi ve 907 kez görüntülendi.

Vali Gürel’in 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı

Özveri ve emekle sosyal ve ekonomik gelişmenin temel taşını oluşturan büyük ve güçlü Türkiye’mizin mimarları tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyorum.

Emeğin işgücünün ve alın terinin hangi anlamları taşıdığının çok iyi bilindiği bir ilde yaşıyoruz 3 Nisan 1937 tarihinde ilk ağır sanayi hamlesinin yapıldığı ilk Türk demirinin üretildiği bu coğrafya “Emeğin Başkenti” olarak anılmaktadır.

Bugün yerli üretimin güçlenmesi, dışa bağımlılığın azaltılması, kaynaklarının en etkin ve verimli bir şekilde değerlendirilmesi ve bu gelişmelere ışık tutan araştırma ve geliştirme çalışmaları ile hızlı ve kalıcı bir büyüme ve dinamik bir kalkınma hamlesi içinde hedeflerine hızla ve kararlılıkla yürümektedir.

İstihdamın artırılmasına yönelik son yıllarda yürütülen istihdam seferberlikleri emeğe olan ihtiyaç ve emeğe verilen değerinde göstergesidir. Üreterek büyümenin önemli olduğu ekonomi içerisinde çalışan emekçilerimizin her zaman yanında olmaya çalışmaktayız.

Bu anlamda Devletimiz, düşünen ve düşündüğünü proje üreterek üretime dönüştürmek isteyen her vatandaşımızı okul sıralarından başlamak suretiyle iş ve meslek hayatının her kademesinde desteklemektedir.

Bu günün kardeşlik, barış ve huzur iklimi içinde Ülkemiz ve insanlık adına ilerleme ve evrensel değerler ölçüsünde gelişmeye vesile olmasını temenni ediyor, tüm çalışanlarımıza aileleri ve sevdikleriyle beraber sağlık mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum.

AK Parti Milletvekilli Güneş’ten 1 Mayıs kutlaması

AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısı ile kutlama mesajı yayımlandı. 
Güneş mesajında, “Ülkemizin büyümesi ve önüne koyduğu hedeflerin gerçekleşmesinde önemli bir konuma sahipsiniz. Sizlerin daha iyi şartlarda çalışması, çalışma haklarınızın iyileştirilmesi anlamında geçtiğimiz son 16 yılda önemli mesafeler kat edildi. Elbette bu ilerlemeler, çalışanlarımızın, sendikalarımızın ve devletimizin gayretleri ile belli bir noktaya geldi. Önümüzdeki süreçte yine bir arada yaşama gayesi içerisinde daha iyi koşulların sağlanması önceliklerden biri olacaktır. Ülkemizdeki her bir insanın refahı bizleri daha aydınlık bir geleceğe taşıyacağı muhakkaktır. İş gücüyle ve alın teriyle kalkınma hamlemizde büyük pay sahibi olan işçilerimizin, her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalara öncülük etmeye özen göstereceğine yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün, ülkemiz genelinde şenlik havasında geçmesini, kardeşliğin ve dayanışmanın güçlenmesine vesile olmasını diliyor. İşçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyorum” ifadelerine yer verdi. 

Başkan Vergili’den 1 Mayıs İşçi Bayramı Kutlama Mesajı

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

1 Mayıs İşçi Bayramı’nın barış, huzur ve bayram havasında geçmesi temennisinde bulunan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, tüm dünyada birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olarak kutlanan, işçi ve emekçi kardeşlerimizin demokratik ve barışçı yollarla hak arayışlarının simgesi olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün, çalışanların sorunlarının dile getirilmesine ve çözüm yollarına ışık tutulmasına vesile olmasını temenni ettiğini ifade etti.

Başkan Vergili; “Türkiye’nin her geçen gün büyüyen ekonomisinin ardında işçilerin yer aldığını belirterek, “Türkiye’nin daha kalkınmış, daha üretken hale gelmesinde emekçilerin alın teri ve emeği bulunmaktadır. Ülkemizin en değerli sermayesi emektir. Her zaman söylediğimiz gibi bizler için alın teri ve emek en yüce değerdir. Çünkü bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz. Sevgi, saygı ve bir olmaya daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde, 1 Mayıs’ın anlamına yakışır bir şekilde dostluk ve dayanışma havasında, huzur içerisinde geçeceğine olan inancımızla, başta işçi, memur ve emekçiler olmak üzere tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin 1 Mayıs Mesajı

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, 1Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeni ile bir mesaj yayımladı.

Köse mesajında şu görüşlere yer verdi: ‘Ülkemizde ekonominin her noktasında emekçilerin alın teri ve emeği bulunmaktadır. Türkiye’nin daha kalkınmış, daha üretken hale gelmesi için çalışan emekçilerimiz bu toprakların en önemli sermayesidir.

1 Mayıs dünya işçilerinin birlik, dayanışma ve mücadele günleridir, eğer bu bayramı kutluyorsak bu emekçi ve işçi sınıfının tarih boyunca verdiği bedeller sayesinde olmuştur. İşsizliğin giderek arttığı böyle bir dönemde emekçi kardeşlerimize destek olmak için sadece 1 Mayıslarda değil, her zaman yanlarındayız.

Yine, başta İş sağlığı ve güvenliği olmak üzere işçilerin hak arayışları konusundaki girişimleri ve sendikal faaliyetlerini destekleyeceğiz

Bu duygularla, haksızlığın, eşitsizliğin, adaletsizliğin ve ezilmenin olmadığı, emeğin sömürülmediği, aydınlık, eşit ve güzel bir dünya göreceğimiz günlerin umuduyla başta ilçemizdeki işçi arkadaşlarımız olmak üzere, tüm işçi ve emekçi halkımızın bu anlamlı günlerini en derin duygularımla kutluyor, saygılar sunuyorum. instagram haberleri

AK Parti İl Başkanı Altınöz’den 1 Mayıs İşçi Bayramı Mesajı

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün, toplumsal barışa, insanlar arasındaki iş birliği ve iş bölümüne dayalı sosyal dayanışmanın geliştirilmesine fırsat ve vesile olmasını temenni ettiğini söyledi.

Altınöz mesajına şöyle devam etti, ‘’ AK Parti iktidarımız tarafından resmî tatil olarak belirlenen 1 Mayıs İşçi Bayramı, kardeşliğin, sosyal barışın, hoşgörü ve saygının gelişmesine katkı sağlayacaktır. 1 Mayıs şiddetin, kavganın günü değil, birliğin beraberliğin dayanışmanın mücadelenin barışın kardeşliğin demokrasinin ve baharın günü olmalıdır.

Bugün işçinin ve emekçinin alın terinin kutsal olduğunu bir kez daha hatırladığımız özel günlerden birisi. Dinimizde de işçinin emeğine değer verilmiş ve Sevgili Peygamberimiz ‘İşçinin alın teri kurumadan hakkını veriniz’ buyurmuşlardır. Ülkenin büyümesine, gelişmesine, kalkınmasına en büyük katkıyı sağlayanlar, çalışan, üreten, işçi vatandaşlarımızdır.

AK Parti olarak çalışma hayatında emek ve alın terinin ehemmiyetini bilerek, hükümet olduğumuzdan bu yana kadın-erkek tüm işçi, memur, emekçi vatandaşlarımızın sorunlarını çözme gayretindeyiz ve bundan sonra da bu konuda gerekli adımları atmaya devam edeceğiz.

Ülke olarak birlik ve beraberlik şuurumuz, bütün zorlukları aşacak kuvvettedir. Her alanda güçlü bir Türkiye, Emekçisi, üreteni, çiftçisi, sanayicisi ve iş adamları ile hep beraber el ele vererek çalışması ile mümkün olmaktadır. Her zaman söylediğimiz gibi bizler için alın teri ve emek en yüce değerdir. Çünkü bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz. Her türlü şartta emek veren işçi kardeşlerimizin sadece yılın belli bir gününde değil, her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim.” dedi.

CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır

İşçi emekçileri ‘’insan gibi yaşamak, insan gibi çalışmak’’ istekleri neticesinde, 1 Mayıs 1886 yılında hak arama eylemleri yapmaya başlamışlardır. Bu istekleri karşısında uğradıkları baskılara rağmen Dünya 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramını 1889 yılından bu yana Birlik, Mücadele ve Dayanışma günü olarak kutlamaktadır. Bu doğrultuda Ülkemizde ise bu haklı istek Cumhuriyetin ilanından hemen önce, 1923 senesinden bu yana emekçi vatandaşlarımız tarafından coşku ile anılmakta ve kutlanmaktadır. Bizler, Batı Karadeniz insanları olarak gerek demiri işleyen emekçileri ile gerekse de kömürü çıkaran emekçileri ile çok yoğun işçi nüfuzuna sahip bir coğrafyada yaşıyoruz.

Karabük’te de Atatürk’ün talimatı, İsmet İnönü’nün çabaları ile 82 yıl önce kurulmuş olan ve hala pek çok yan kuruluşları ile faaliyetini yürüten Kardemir Demir Çelik Fabrikası gerek Karabük’ün ekonomisinde gerekse de Cumhuriyetimizin demir ve türevleri ihtiyacı noktasında hayati bir öneme sahiptir. İşte bu fabrikanın ve diğer kurumların emekçi insanları bu hayati öneme sahip kuruluşların ayakta kalmasını sağlamaktadır. Toplumumuzu ayakta tutan yegâne olgu işçilerimizin, emekçilerimizin bitmek bilmeyen çalışma azmi ve çalışma kudretleridir

Bundan dolayı bizler Cumhuriyet Halk Partililer olarak bu kudretin, bu azmin kutsallığının sonuna kadar farkındayız. Bu kutsallığın sömürülmemesi, istismar edilmemesi, bu tertemiz emeğin ve alın terinin kirletilmemesi konusunda verilen haklı hak arama kavgasının sonuna kadar en büyük destekçisinin yine bizler olacağından kimsenin şüphesi olmasın. Bütün dünya emekçilerinin 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı kutlu olsun.

İYİ Parti Safranbolu İlçe Başkanı Bilal Aslan

1 Mayıs emeğin, alın terinin ve dayanışmanın günüdür. Emeğiyle hayatını kazanan, alın teriyle geçimini temin eden ve ülkemizin kalkınmasında büyük katkılar sağlayan çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.

Yurdunu seven, “Toplumların değerlerinin gelişiminde üstün gayreti, çalışma azmi, fedakârlıklarıyla emekçilerin ve emeğin yeri tartışılmaz. Ülkelerin büyümesine, gelişmesine, kalkınmasına en büyük katkıyı sağlayanlar, çalışan, üreten, işçi ve emekçilerdir. İYİ Parti olarak; çalışan kesimin yanında olmaya, sorunlarına çözüm üretmeye büyük gayret gösterip, hayatının daha demokratik, daha insani, daha ileri standartlara kavuşturulabilmesi için ilgili her kesimin görüşlerine önem vererek hareket edeceğiz. Sendikalarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla istişare halinde, çalışanlarımızın sorunlarının çözümü, onların çok daha iyi şartlarda çalışabilmeleri için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu düşüncelerle tüm işçi kardeşlerimin Emek ve Dayanışma gününü en içten duygularımla kutluyorum.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

ÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası

Ülkemizin en büyük evcil hayvan mağazası olan tcremix.org sitemizde kedi veya köpek besleyenler için hayatlarını kolaylaştıracak çok sayıda ürün bulunuyor. Bunların en başında mamalar geliyor eğer köpek besliyorsanız köpek maması başta olmak üzere yavru köpek maması, yaşlı köpek maması, light köpek maması, tahılsız köpek maması, konserve köpek yaş mama ürünlerini bulabileceğiniz gibi köpek sağlık ürünleri, köpek ödülleri, köpek bakım ürünleri, köpek aksesuarları, köpek mama su kapları, köpek oyuncakları, köpek eğitim ürünleri, köpek tasmaları gibi işlerinizi kolaylaştıracak çok sayıda ürünü bulabilirsiniz. Kedi besleyen arkadaşlar başta kedi maması ana kategorimiz olmak üzere konserve kedi yaş maması, yavru kedi konserve maması, yavru kedi maması, kısırlaştırılmış kedi maması, yaşlı kedi maması, yetişkin kedi maması, light diyet kedi maması kategorilerimizi ziyaret ederek kedinizin temel beslenme ihtiyaçlarını karşılayabilirisiniz. Diğer yandan ihtiyaç duyabileceğiniz diğer ürünleri kedi ödülleri, kedi tuvaletleri, kedi oyuncakları, kedi vitaminleri, kedi kumu, kedi aksesuarları, kedi bakım ürünleri, kedi mama su kapları ana kategorilerimizden bulabilirsiniz. Ayrıntılı armaa için alt kategorilerimize de göz atmanızda fayda var. Türkiye 'nin en büyük online pet shop mağazası tcremix.org sitemize hepiniz davetlisiniz.

Sancaktepe escortZeytinburnu escortAntalya escortAnkara escortAvrupa yakası escortDenizli escortKocaeli escortMerter escortNişantaşo escortLevent escortÇapa escortEtiler escortMecidiyeköy escortTaksim escortBeşiktaş escortBakırköy escortBahçeşehir escortEsenyurt escortAvcılar escortAvrupa yakası escort bayanBeykoz escortÜsküdar escortGöztepe escortErenköy escortSuadiye escortKurtköy escortTuzla escortBostancı escortÜmraniye escortPendik escortKadıköy escortKartal escortAtaşehir escortAnadolu yakası escortBodrum escortKonya escortMuğla escortMalatya escortGaziantep escortEskişehir escortAnkara escortİstanbul escortKayseri escortAdana escortŞirinevler escortHalkalı escortMarmaris escortFethiye escortSarıyer escortMaltepe escortFatih escortÇekmeköy escortBeylikdüzü escortBaşakşehir escortAtaköy escortAlanya escortSamsun escortMuğla escortİzmir escortDiyarbakır escortBursa escortAntalya escortİstanbul escortGöztepe escortGaziantep escortAdana escortAdana escortAnadolu yakası escortAnkara escortİstanbul escortAtaşehir escortAvcılar escortAvrupa yakası escortBağcılar escortBahçeşehir escortBahçeşehir escortBeşiktaş escortBeykoz escortBodrum escortBostancı escortBursa escortEskişehir escortGaziosmanpaşa escortKadıköy escortKartal escortKocaeli escortKonya escortKonya escortKonya escort bayanMalatya escortPendik escortŞirinevler escortTaksim escortÜmraniye escortAdana escortAntalya escortBursa escortİzmir escortBodrum escortEskişehir escortKonya escortİzmir escortBeylikdüzü escortKayseri escortİzmir escortPendik escortEskişehir escortİstanbul escortescortFatih escortAntalya escortescort bayanSamsun escortİstanbul escortBursa escortAntalya escort bayanAntalya bayan escortAntalya escortlarAdana escortBursa escortİzmir escortDiyarbakır escortMaltepe escortÇekmeköy escortBeylikdüzü escortŞirinevler escortAtaköy escortHalkalı escortİstanbul escortŞişli escortKayseri escortAntalya escortMersin escortMersin escortMersin escortŞişli escortMersin escortKayseri escort

Sancaktepe escortZeytinburnu escortAntalya escortAnkara escortAvrupa yakası escortDenizli escortKocaeli escortMerter escortNişantaşo escortLevent escortÇapa escortEtiler escortMecidiyeköy escortTaksim escortBeşiktaş escortBakırköy escortBahçeşehir escortEsenyurt escortAvcılar escortAvrupa yakası escort bayanBeykoz escortÜsküdar escortGöztepe escortErenköy escortSuadiye escortKurtköy escortTuzla escortBostancı escortÜmraniye escortPendik escortKadıköy escortKartal escortAtaşehir escortAnadolu yakası escortBodrum escortKonya escortMuğla escortMalatya escortGaziantep escortEskişehir escortAnkara escortİstanbul escortKayseri escortAdana escortŞirinevler escortHalkalı escortMarmaris escortFethiye escortSarıyer escortMaltepe escortFatih escortÇekmeköy escortBeylikdüzü escortBaşakşehir escortAtaköy escortAlanya escortSamsun escortMuğla escortİzmir escortDiyarbakır escortBursa escortAntalya escortİstanbul escortGöztepe escortGaziantep escortAdana escortAdana escortAnadolu yakası escortAnkara escortİstanbul escortAtaşehir escortAvcılar escortAvrupa yakası escortBağcılar escortBahçeşehir escortBahçeşehir escortBeşiktaş escortBeykoz escortBodrum escortBostancı escortBursa escortEskişehir escortGaziosmanpaşa escortKadıköy escortKartal escortKocaeli escortKonya escortKonya escortKonya escort bayanMalatya escortPendik escortŞirinevler escortTaksim escortÜmraniye escortAdana escortAntalya escortBursa escortİzmir escortBodrum escortEskişehir escortKonya escortİzmir escortBeylikdüzü escortKayseri escortİzmir escortPendik escortEskişehir escortİstanbul escortescortFatih escortAntalya escortescort bayanSamsun escortİstanbul escortBursa escortAntalya escort bayanAntalya bayan escortAntalya escortlarAdana escortBursa escortİzmir escortDiyarbakır escortMaltepe escortÇekmeköy escortBeylikdüzü escortŞirinevler escortAtaköy escortHalkalı escortİstanbul escortŞişli escortKayseri escortAntalya escortMersin escortMersin escortMersin escortŞişli escortMersin escortKayseri escort

Copyright
http://turbanliescortbayan.com/