PROTOKOLDEN 1 MAYIS MESAJLARI « Karabük Bölge Haber

PROTOKOLDEN 1 MAYIS MESAJLARI

Bu haber 30 Nisan 2020 - 18:59 'de eklendi ve 578 kez görüntülendi.

 VALİ GÜREL’DEN 1 MAYIS MESAJI

Karabük Valisi Fuat Gürel, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Vali Gürel mesajında, “Üretmenin, kaynakları etkin ve verimli kullanmanın ve kendine yetmenin öneminin tüm dünyada yaşayarak öğrenildiği bu günlerde; bizlere en büyük gururu yaşatan; meslek liselerimizden, entegre tesislerimize, küçük sanayi sitelerimizden teknoparklarımıza, ARGE merkezlerimize kadar büyük ve güçlü Türkiye’mizde çalışmanın ve üretmenin sesinin yükseldiği her yerden dünyanın her yerine en gür sadalarla duyuran tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Ülkemizin Fabrikalar Kuran Fabrikası, ilk ağır sanayi tesisinden filizlenen sanayi ve teknoloji hamlesinin lokomotifi Karabük’ümüzde üretmenin arkasındaki emek, emektar ve alın terinin tüm manaları en yüksek derecede tezahür etmiştir. Bugün devletimizin ülkemizde istihdamın attırılması, yerli ve milli üretimin desteklenmesi; İnovasyon ve ARGE çalışmaları ile dışa bağımlılığın azaltılması hedefleri çerçevesinde her sektörde proje üreten, iş ve üretim fikirlerini hayata geçirmek isteyen girişimcilere vermiş olduğu önemli destekler ülkemizin 2023, 2053, 2071 ve ötesi hedeflerine hızla ve kararlılıkla yürümekte olduğunun en önemli göstergesidir. Dünyamızın zor bir süreçten geçtiği ancak ülkemizin birlik ve beraberlik harcıyla birbirine daha sıkı sarıldığı bir dönemden geçtiğimiz bu günde “Emeğin Başkenti” Karabüklü çalışma arkadaşlarım başta olmak üzere ülkemizin bekası için emeğiyle üreten tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyor, aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu ve huzurlu yarınlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 MİLLETVEKİLİ ÜNAL’DAN 1 MAYIS KUTLAMASI

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ünal, mesajında, özveri ve fedakarlıkla çalışan tüm emekçilerin Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladığını belirtti. Ünal, şunları kaydetti:

“Büyük ve güçlü Türkiye hedefi doğrultusunda, ülkemizin gelişme ve kalkınma hamlelerine alın terleriyle büyük katkı sağlayan özelikle korona virüs nedeni ile geçirmiş olduğumuz bu zor günlerde özveriyle ve fedakarlıkla çalışan başta emeğin ve alınterinin başkenti Karabük’ümüzdeki işçi kardeşlerim olmak üzere tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü yürekten kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık ve afiyet içerisinde mutlu bir yaşam temenni ediyorum.”

KAYMAKAM DR.FATİH ÜRKMEZER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, daha güzel bir gelecek için ter akıtan, sosyal ve ekonomik gelişmemizin temel gücü olan işçilerimize ve emekçilerimize bir vefa günü olarak kutlanmaktadır.

İşçi ve emekçilerimiz, Ülkemizin kalkınması, istikrar içinde gelişip büyümesi yolunda çok büyük roller üstleniyorlar. Devletimiz, işçi ve emekçilerimizin haklarının gözetilip korunarak çalışma şartlarının iyileştirilmesi hususlarında sendika ve sivil toplum kuruluşlarımızla işbirliği içinde çalışmalarını sürdürmektedir.

İş hayatımızdaki birlik, beraberlik ve huzurun korunması, ülkemizin kalkınması ve gelişmiş ekonomiler arasındaki yerini daha da güçlendirecektir. Bütün işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, 1 Mayıs’ın milletçe kucaklaşmamıza vesile olmasını temenni ediyorum.

Ayrıca bu önemli günde her inançtan, her kültürden insanın kardeşçe yaşadığı bu coğrafyada; barışın, huzurun ve dayanışmanın artmasını da temenni ediyorum.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun.

BAŞKAN KÖSE’DEN EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Köse, mesajında, 1 Mayıs’ın, emekçinin ve dayanışmanın bayramı olduğunu belirtti.

Barış, özgürlük, demokrasi içinde, savaşsız bir dünyada sömürüsüz, insan onuruna yakışır bir iş ve yaşamın herkesin hakkı olduğunu ifade eden Köse, şunları kaydetti:

“Bu yaşam ve refahı sağlayabilmenin en önemli noktası ise demokrasi ve liyakattir. 1 Mayıs’ın hem çalışanlarımızın kendi arasındaki dayanışmayı hem de diğer sosyal kesimler arasında diyalog ve işbirliğini geliştireceğine, ülkemizin huzur, barış ve dayanışma gücüne katkı yapacağına inancım tamdır. Demir Çelik Fabrikası ve işçileriyle, emeğin kenti Karabük’ümüz bunun en güzel örneğidir. Bizler, kıymeti çok büyük olan çalışanlarımızın, bu anlamlı günde olduğu gibi her zaman yanlarında bulunmaya, onların en büyük destekçisi olmaya devam edeceğiz. Sadece ülkemizin değil tüm dünyanın geçtiği bu zorlu dönemde çalışan, evine ekmek götüren işçilerimizin de yaptıkları bu kutsal davranış, Emek ve Dayanışma Günü’nün önemine anlam katmaktadır. Ben, gelişme ve kalkınma hamlelerine alın terleriyle büyük katkı sağlayan, özveriyle çalışan, üreten, hakkını yedirmemek için mücadele eden fakat hakkıyla da çalışan tüm işçilerimizin ve emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en samimi duygularımla kutluyorum.”

BAŞKAN ÇAYLI’DAN 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJI

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Çaylı , işçi ve emekçiler tarafından kutlanan işçi bayramının birlik , beraberlik , dayanışma günü olduğunu dile getirdi ve 1 Mayısın adına yakışır şekilde dostluk ve dayanışma havasında kutlanmasını diledi.

Belediye Başkanı Zeki Çaylı , mesajına şöyle devam etti: “Başta işçi, memur ve emekçiler olmak üzere bütün milletimizin Emek ve Dayanışma Gün olan 1 Mayıs İşçi Bayramını kutluyorum. Emek olmadan hiçbir şey yetişmez. Emeğe her zaman saygılı olduk , olmaya da devam edeceğiz.

AK PARTİ İL BAŞKANI ALTINÖZ’DEN 1 MAYIS MESAJI

AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Altınöz, mesajında, Türkiye’nin büyümesi, ilerlemesi ve hedeflerine ulaşmasında önemli pay sahibi olan; emeğiyle, alın teriyle, üretimiyle ülke için değer üreten bütün çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.

Her alanda güçlü bir Türkiye’nin, emekçisi, üreteni, çiftçisi, sanayicisi ve iş adamları ile hep beraber el ele vererek çalışması ile mümkün olacağını ifade eden Altınöz, şunları kaydetti:

“Ülkemizin en değerli sermayesi emektir. Vatanımızın her köşesinde sahip oldukları en önemli değer olan emekleriyle, milletimizin ihtiyaçlarını karşılayan, beklentilerini gideren; dayanışmanın ve birlikte çalışmanın güzelliklerini sergileyen emekçilerimizin, sosyal ve ekonomik hayatta büyük payları vardır. Emeğiyle değer üretmenin, alın teriyle helal kazancının arayışında, çabasında olan milyonlarca çalışanımız bizim için paha biçilemez bir özelliktedir. Bugün işçinin ve emekçinin alın terinin kutsal olduğunu bir kez daha hatırladığımız özel günlerden birisi. Dinimizde de işçinin emeğine değer verilmiş ve sevgili Peygamberimiz ‘İşçinin alın teri kurumadan hakkını veriniz’ buyurmuşlardır. Kendi gelenek, kültür ve medeniyetimizden aldığımız ilhamla, milletimizin bizi iktidara taşıdığı günden bu yana emekçilerimizin, tüm çalışan kesimin yanında olduk. Emekçilerimizin sorunlarını kendi meselemiz olarak gördük. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün, özüne ve anlamına uygun olarak, bir bayram havasında, bir şenlik ortamında kutlanmasını sağladık. Dayanışmanın güzellikleri, yardımlaşmanın ayrıcalıkları ve kardeşlik bağlarının vazgeçilmezliği işçilerimizin destekleriyle güçlenecektir. Diğer alanlarda olduğu gibi çalışma hayatında da en ileri standartlara ulaşmak için son yıllarda önemli adımlar atan Türkiye, önümüzdeki dönemde de ihtiyaç duyulan reformları kararlılıkla hayata geçirecektir. Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizi 2023, 2053, 2071 hedeflerine taşıyacak rakamlara ulaşmasını sağlayacak olan, başta üretim olmak üzere tüm sektörlerde çalışan işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, Cenab-ı Allah’tan aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluk içinde geçirecekleri bir ömür temenni ediyorum.”

CHP KARABÜK İL BAŞKANI ÇAKIR:

“1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI KUTLU OLSUN”

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır; “1 Mayıs İşçi Bayramı kutlu olsun” dedi.

Çakır, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi; “Bugün 1 Mayıs. Yani emeğin, emekçinin bayramı. Ama ne yazık ki, bugün ülkemizde emeği ile alınteri ile yaşamak kolay  değil.

Emeğin bayram edebilmesi için önce iş olanaklarının olması gerekir. Oysa, ülkemizde her yıl işsizler ordusuna eklenenlerin sayısı kat kat artmaktadır. Yine de, bugün kutladığımız 1 Mayıs dolayısıyla tüm emekçilerimizin bayramını kutuluyorum. Virüs nedeniyle alanlarda kutlayamadığımız 1 Mayıs’ta emekçilerimizin sorunlarını her platformda dile getireceğiz.

İşsizlik ülkemizin en büyük sorunlarından birisi olmaya devam ettiği bu ortamda, virüs salgını nedeniyle ağırlaşan ekonomik sorunlardan dolayı işini kaybedenlerin sayısı her geçen gün artmakta olduğunu görüyoruz. Ücretsiz izine çıkarılan işçilerimizin tekrar işlerine dönebilmeleri çok zor görülüyor. Açıklanan ekonomik paketlerde maalesef işçiye verilen destek yok denecek kadar azdır. Emekçilerimizin günlük 39 TL bir ücrete mahkum edilmesini kabul etmek mümkün değildir.

1 Mayıs’ı özellikle virüs nedeniyle hastanelerde inanılmaz mücadele veren tüm sağlık emekçilerinin bayramını ayrıca yürekten kutluyorum.

Zorlu koşullarda mücade eden tüm işçi ve emekçilerin 1 Mayıs işçi bayramını kutluyor, her platformda onların sesi olmaya devam edeceğiz.”

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

ÇantaÇanta aksesuarlarBebek bakım çantasıSpor çantaOkul çantasıLaptop çantasıPortföy çantaBel çantasıPostacı çantasıEl çantasıSırt çantaBebek bakım çantasıOmuz çantası

Ülkemizin en büyük evcil hayvan mağazası olan tcremix.org sitemizde kedi veya köpek besleyenler için hayatlarını kolaylaştıracak çok sayıda ürün bulunuyor. Bunların en başında mamalar geliyor eğer köpek besliyorsanız köpek maması başta olmak üzere yavru köpek maması, yaşlı köpek maması, light köpek maması, tahılsız köpek maması, konserve köpek yaş mama ürünlerini bulabileceğiniz gibi köpek sağlık ürünleri, köpek ödülleri, köpek bakım ürünleri, köpek aksesuarları, köpek mama su kapları, köpek oyuncakları, köpek eğitim ürünleri, köpek tasmaları gibi işlerinizi kolaylaştıracak çok sayıda ürünü bulabilirsiniz. Kedi besleyen arkadaşlar başta kedi maması ana kategorimiz olmak üzere konserve kedi yaş maması, yavru kedi konserve maması, yavru kedi maması, kısırlaştırılmış kedi maması, yaşlı kedi maması, yetişkin kedi maması, light diyet kedi maması kategorilerimizi ziyaret ederek kedinizin temel beslenme ihtiyaçlarını karşılayabilirisiniz. Diğer yandan ihtiyaç duyabileceğiniz diğer ürünleri kedi ödülleri, kedi tuvaletleri, kedi oyuncakları, kedi vitaminleri, kedi kumu, kedi aksesuarları, kedi bakım ürünleri, kedi mama su kapları ana kategorilerimizden bulabilirsiniz. Ayrıntılı armaa için alt kategorilerimize de göz atmanızda fayda var. Türkiye 'nin en büyük online pet shop mağazası tcremix.org sitemize hepiniz davetlisiniz.

Sancaktepe escortZeytinburnu escortAntalya escortAnkara escortAvrupa yakası escortDenizli escortKocaeli escortMerter escortNişantaşo escortLevent escortÇapa escortEtiler escortMecidiyeköy escortTaksim escortBeşiktaş escortBakırköy escortBahçeşehir escortEsenyurt escortAvcılar escortAvrupa yakası escort bayanBeykoz escortÜsküdar escortGöztepe escortErenköy escortSuadiye escortKurtköy escortTuzla escortBostancı escortÜmraniye escortPendik escortKadıköy escortKartal escortAtaşehir escortAnadolu yakası escortBodrum escortKonya escortMuğla escortMalatya escortGaziantep escortEskişehir escortAnkara escortİstanbul escortKayseri escortAdana escortŞirinevler escortHalkalı escortMarmaris escortFethiye escortSarıyer escortMaltepe escortFatih escortÇekmeköy escortBeylikdüzü escortBaşakşehir escortAtaköy escortAlanya escortSamsun escortMuğla escortİzmir escortDiyarbakır escortBursa escortAntalya escortİstanbul escortGöztepe escortGaziantep escortAdana escortAdana escortAnadolu yakası escortAnkara escortİstanbul escortAtaşehir escortAvcılar escortAvrupa yakası escortBağcılar escortBahçeşehir escortBahçeşehir escortBeşiktaş escortBeykoz escortBodrum escortBostancı escortBursa escortEskişehir escortGaziosmanpaşa escortKadıköy escortKartal escortKocaeli escortKonya escortKonya escortKonya escort bayanMalatya escortPendik escortŞirinevler escortTaksim escortÜmraniye escortAdana escortAntalya escortBursa escortİzmir escortBodrum escortEskişehir escortKonya escortİzmir escortBeylikdüzü escortKayseri escortİzmir escortPendik escortEskişehir escortİstanbul escortescortFatih escortAntalya escortescort bayanSamsun escortİstanbul escortBursa escortAntalya escort bayanAntalya bayan escortAntalya escortlarAdana escortBursa escortİzmir escortDiyarbakır escortMaltepe escortÇekmeköy escortBeylikdüzü escortŞirinevler escortAtaköy escortHalkalı escortİstanbul escortŞişli escortKayseri escortAntalya escortMersin escortMersin escortMersin escortŞişli escortMersin escortKayseri escort

Sancaktepe escortZeytinburnu escortAntalya escortAnkara escortAvrupa yakası escortDenizli escortKocaeli escortMerter escortNişantaşo escortLevent escortÇapa escortEtiler escortMecidiyeköy escortTaksim escortBeşiktaş escortBakırköy escortBahçeşehir escortEsenyurt escortAvcılar escortAvrupa yakası escort bayanBeykoz escortÜsküdar escortGöztepe escortErenköy escortSuadiye escortKurtköy escortTuzla escortBostancı escortÜmraniye escortPendik escortKadıköy escortKartal escortAtaşehir escortAnadolu yakası escortBodrum escortKonya escortMuğla escortMalatya escortGaziantep escortEskişehir escortAnkara escortİstanbul escortKayseri escortAdana escortŞirinevler escortHalkalı escortMarmaris escortFethiye escortSarıyer escortMaltepe escortFatih escortÇekmeköy escortBeylikdüzü escortBaşakşehir escortAtaköy escortAlanya escortSamsun escortMuğla escortİzmir escortDiyarbakır escortBursa escortAntalya escortİstanbul escortGöztepe escortGaziantep escortAdana escortAdana escortAnadolu yakası escortAnkara escortİstanbul escortAtaşehir escortAvcılar escortAvrupa yakası escortBağcılar escortBahçeşehir escortBahçeşehir escortBeşiktaş escortBeykoz escortBodrum escortBostancı escortBursa escortEskişehir escortGaziosmanpaşa escortKadıköy escortKartal escortKocaeli escortKonya escortKonya escortKonya escort bayanMalatya escortPendik escortŞirinevler escortTaksim escortÜmraniye escortAdana escortAntalya escortBursa escortİzmir escortBodrum escortEskişehir escortKonya escortİzmir escortBeylikdüzü escortKayseri escortİzmir escortPendik escortEskişehir escortİstanbul escortescortFatih escortAntalya escortescort bayanSamsun escortİstanbul escortBursa escortAntalya escort bayanAntalya bayan escortAntalya escortlarAdana escortBursa escortİzmir escortDiyarbakır escortMaltepe escortÇekmeköy escortBeylikdüzü escortŞirinevler escortAtaköy escortHalkalı escortİstanbul escortŞişli escortKayseri escortAntalya escortMersin escortMersin escortMersin escortŞişli escortMersin escortKayseri escort

Copyright
http://turbanliescortbayan.com/